AEK: Τελευταία στιγμή του Γκαρσία

Ο Λιβάι Γκαρσία ακολούθησε μέρος του προγράμματος της προπόνησης της ΑΕΚ στο Σάββατο και η συμμετοχή του στην αποστολή για τον Άρη θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή.

Η επιμονή και η διάθεση που έδειξε ο Λιβάι Γκαρσία τη βδομάδα που διανύσαμε και μετά τον τραυματισμό του στην αυχενική μοίρα μείωσαν σημαντικά το διάστημα αποχής του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ο 23χρονος εξτρέμ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο να συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες για να βρίσκεται στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με τον Άρη.

Σίγουρα, οι πιθανότητες δεν είναι πολλές ωστόσο και μόνο που θα χρειαστεί η τελευταία στιγμή για να κριθεί η παρουσία του έστω και στον πάγκο είναι ιδιαίτερα σημαντικό και αισιόδοξο για τη συνέχεια της ΑΕΚ και του Λιβάι Γκαρσία.

Από εκεί και έπειτα, εκτός αποστολής μένει ο τραυματίας με διάστρεμμα Ντάρκο Γέβτιτς, αλλά και ο Άμραμπατ με τον Θεοχάρη που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ως είθισται στην εποχή Γιαννίκη δεν υπάρχει ξενοδοχείο το Σάββατο για τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι θα επιστρέψουν στα Σπάτα το πρωί της Κυριακής για ενεργοποίηση και ακολούθως στο ξενοδοχείο επί της Αττικής Οδού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.