Ολυμπιακός: Αγώνας δρόμου για Μπουχαλάκη και … Κούντε

Οι σπάνιοι τραυματισμοί του Μπουχαλάκη και οι... ματιές του Κούντε στην ενδεκάδα!

Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο “Γ. Καραϊσκάκης” και τη νίκη που τον διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας, ο Ολυμπιακός ανέβασε τα επίπεδα της αυτοπεποίθησης σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο της σεζόν. Η εβδομάδα που ξεκινά… σήμερα για τον Ολυμπιακό περιλαμβάνει το εκτός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό (19.30, MC LIVE Novasports.gr), το παιχνίδι “πρόκρισης” με την Άιντραχτ στο Φάληρο (04/11, 19.45, MC LIVE Novasports.gr) και το τελευταίο βήμα πριν τη διακοπή του Νοεμβρίου κόντρα στον Ιωνικό (07/11, 19.30, NS Prime). Δεν υπάρχει μέτρο στη δυσκολία αυτών των δύσκολων εβδομάδων, ωστόσο φαίνεται πως οι Πειραιώτες μπορούν να ανταπεξέλθουν, όπως έχουν αποδείξει σε τρεις περιπτώσεις μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του Europa League και στη συμπεριφορά τους στη Super League. 

Ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος αντιμετωπίζει μυϊκό τραυματισμό και πραγματοποιεί “αγώνα δρόμου” για να είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Άιντραχτ την Πέμπτη στο Φάληρο. Είναι μια σεζόν που έχει ξεκινήσει με δύο τραυματισμούς για τον Μπουχαλάκη, ο οποίος έχασε περίπου 15 ημέρες στο ξεκίνημα των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League. Ο Μπουχαλάκης ο οποίος έρχεται από γεμάτες σεζόν με Ολυμπιακό και Εθνική ομάδα, εμφάνισε συνεχείς τραυματισμούς για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2015-2016. 

Παράλληλα ο Πιέρ Κούντε έχει την ευκαιρία να μπει στο rotation του Πέδρο Μαρτίνς με περισσότερο εντατικό ρυθμό από τα δεκάλεπτα που του δίνει συνεχώς στη Super League ο Πορτογάλος τεχνικός. Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος επιλέξει την παρουσία τριών αμυντικών χαφ στο αρχικό σχήμα, ο Κούντε θα ξεκινήσει σαν βασικός για πέμπτη φορά στη σεζόν και μόλις δεύτερη στη Super League (μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης). 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.