AEK: Δεν βλέπει κανέναν ο Τσούμπερ (pic)

Ο Στίβεν Τσούμπερ πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημα της καριέρας του και στην ΑΕΚ τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση.

Την Τρίτη είχατε την ευκαιρία να δείτε τους αριθμούς του Στίβεν Τσούμπερ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Βόλο, αλλά και στην καριέρα του ως τώρα και την Πέμπτη, ήρθε νέο δημοσιεύμα με πιο αναλυτικούς αριθμούς για να επιβεβαιώσουν το εξαιρετικό ξεκίνημα του Ελβετού χαφ.

Με ανάρτησή της η σελίδα στο instagram, supergreek_league, ασχολείται με τις επιδόσεις του χαφ της ΑΕΚ, που ναι μεν ξεχωρίζουν τα πέντε γκολ και οι δύο ασίστ που έχει, ωστόσο και αριθμοί σε άλλες στατιστικές κατηγορίες αποδεικνύουν πόσο σημαντικός είναι για το παιχνίδι της Ένωσης.

Ο Τσούμπερ είναι πρώτος στη Super League σε πάσεςκλειδιά“, καθώς έχει σημειώσει 8 συνολικά, ενώ είναι στην δεύτερη θέση των προωθημένων πασών με 10, συμβάλοντας σημαντικά στη δημιουργία του παιχνιδιού της ΑΕΚ.

Θυμηθείτε το VLOG: Τελικά βοηθάει την ΑΕΚ ο Μάνταλος ή όχι;

Αυτά με τη μπάλα στα πόδια για τον Ελβετό χαφ, ο οποίος κινείται αρκετά και χωρίς τη μπάλα για να δημιουργήσει χώρους, αλλά και για να την ζητήσει από τους συμπαίκτες του μετρώντας 19 κινήσεις που τον φέρνουν στην 4η θέση της σχετικής κατηγορίας (Progressive Runs).

Κλείνοντας την αναφορά στις επιδόσεις του Στίβεν Τσούμπερ, ο Ελβετός άσος είναι πρώτος στη λίστα με τις περισσότερες επαφές στο αντίπαλο κουτί, όπου μετράει 30, ενώ στο παρακάτω γράφημα μπορείτε να δείτε τα xGoals του και τις xAssists του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.