ΑΕΚ: Αυξημένη η ζήτηση για το ματς με τον Άρη (pic)

Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ την αναμέτρηση με τον Άρη και αυτό φαίνεται από την τεράστια κίνηση που υπάρχει στην αγορά των εισιτηρίων του αγώνα.

Τα δύο νικηφόρα αποτελέσματα της ΑΕΚ, αλλά και η προσωρινή πρώτη θέση στη βαθμολογία εκτόξευσε στα ύψη το ενδιαφέρον των φιλάθλων της Ένωσης που θέλουν να είναι παρόντες στον αγώνα με τον Άρη και να προσφέρουν επιπλέον στήριξη στους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη.

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων, για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άρη, την Κυριακή στο ΟΑΚΑ έχει ξεκινήσει ήδη και οι ρυθμοί διάθεσης είναι εντυπωσιακοί, καθώς μέσα σε λίγες ώρες, η προπώληση είχε φτάσει στα νούμερα των προηγούμενων αγώνων στο ΟΑΚΑ.

Πρόκειται για την καλύτερη προπώληση απλών εισιτηρίων μέσω του aekfc.gr από την ημέρα που άνοιξαν και πάλι τα γήπεδα για κόσμο.

Επίσης, την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας, με το βάρος να πέφτει και πάλι στα θέματα ασφαλείας και δεν τέθηκε μόνο το θέμα των καπνογόνων όπως στην προηγούμενη σύσκεψη αλλά και στην αψεδάγιαστη συμπεριφορά που πρέπει να υπάρχει στον περιβάλλοντα χώρο που θεωρείται ΟΑΚΑ και έχει προκαλέσει στην ΑΕΚ πολλές τιμωρίες σαν αυτή την πρόσφατη του Παναθηναϊκού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.