ΠΑΟΚ: Επιστρέφουν οι οπαδοί στη Θύρα 4

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ανακοίνωσαν πως επιστρέφουν στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας, στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι “ασπρόμαυροι” οπαδοί τονίζουν πως δεν αλλάζουν στάση στο θέμα του διαχωρισμού στα γήπεδα, όμως αποφάσισαν να επιστρέψουν, καθώς η ομάδα χρειάζεται τη στήριξή τους.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση αναφέρει: “Στο πιο ιστορικό γήπεδο του πλανήτη, την ΤΟΥΜΠΑ μας, το πιο καυτό πέταλο που έχει υπάρξει ποτέ, η ΘΥΡΑ 4, θα ανοίξει ξανά για να φιλοξενήσει την τρέλα του ΛΑΟΥ μας. Ενωμένοι και αποφασισμένοι να αφήσουμε πάλι την ψυχή και τα λαρύγγια μας στα τσιμέντα γιατί η ομάδα μας χρειάζεται.

Αυτό το Σάββατο 30/10, καλούμε ΟΛΟ τον κόσμο του ΠΑΟΚ στις 17:00 στην Καμάρα, για να διαδηλώσουμε μαζί και έπειτα να καταλήξουμε στο γήπεδο. Σε καμια περίπτωση δεν παύουν να ισχύουν τα δίκαια αιτήματα μας, σε καμία περίπτωση δεν αφήνουμε κανέναν συνοπαδο μας στο περιθώριο.

Πριν απο χρόνια, ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ με συντονισμένες δράσεις κατάφερε να ρίξει το ιδιώνυμο του σφαγέα των οπαδών Ορφανού. Την ίδια ώρα οι “οπαδοί” των άλλων ομάδων έβγαζαν με πανό την υποχρέωση της όποιας δράσης τους. Σήμερα, αν και περασαν τα χρονια, ο ΠΑΟΚτσης ειναι και πάλι ο μόνος που βρίσκεται στις επαλξεις ενάντια στον χουντικό αθλονομο Αυγενακη. Ο νόμος του θα καταλήξει και πάλι στα σκουπίδια (εκεί που του αξίζει) και ο ίδιος θα έχει την τύχη του προκατόχου του.

Επίσης, η θέση μας είναι αδιαπραγματευτη σχετικά με τους διαχωρισμούς στην κερκίδα μας. Στον ΠΑΟΚ χωράμε όλοι όσοι αγαπούν το σύλλογο, και όλοι μαζι θα συνεχίσουμε. Σε αυτό το πλαίσιο θεωρούμε αδιάφορη τη σταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και γενικά όλων των ομάδων, που βλέπουν τους οπαδούς ως απλά νούμερα και δεν ζητούν να εφαρμοστούν τα αυτονόητα που ισχύουν στις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης. Αδυνατούμε να κατανοήσουμε γιατι στο γήπεδο της Κοπεγχάγης μπήκαμε επιδεικνύοντας απλά το εισιτήριο μας ενώ στα ελληνικά γήπεδα ισχύουν παράλογοι κανόνες που μας διαχωρίζουν σε κατηγορίες ανθρώπων.

Το Σάββατο θα είναι ένα ακόμα ραντεβού, όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στην Καμάρα και η ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΕΠΑΡΧΙΑ θα πλημμυρίσει τους δρόμους της πόλης του ΠΑΟΚ. Το Σάββατο, η ΤΟΥΜΠΑ μας θα είναι καζάνι.

ΑΠΟ ΜΕΣΑ, ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ
Μητσοτάκη… Ξέρεις εσυ…
Σύνδεσμοι Φίλων Π.Α.Ο.Κ.”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.