Αρκετοί διεθνείς ξανά στην ΑΕΚ

Με αρκετές απουσίες θα πορευθεί η προετοιμασία της ΑΕΚ στη διακοπή των Εθνικών ομάδων μετά το πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Μια γνώριμη κατάσταση θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο Αργύρης Γιαννίκης σ’ αυτή τη διακοπή των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Στα γραφεία της ΑΕΚ έφτασαν οι πρώτες κλήσεις για τους διεθνείς της, με την Ένωση να ενημερώνει επίσημα για τους ποδοσφαιριστές που θα λείψουν στο δεύτερο δεκαήμερο Νοεμβρίου.

Οι Ιρανοί Καρίμ Ανσαριφάρντ, Εχσάν Χατζισαφί και Μιλάντ Μοχαμαντί κλήθηκαν στην Εθνική Ιράν για τους αγώνες με το Λίβανο στις 11 Νοεμβρίου και τη Συρία στις 16 του ίδιου μήνα.

Στην Εθνική Ελπίδων της Σλοβενίας βρίσκεται ξανά ο Ζίγκα Λάτσι, ο οποίος κλήθηκε για τους αγώνες με την Αλβανία στις 12 Νοεμβρίου και με την Τσεχία στις 16.

Μάλιστα, στις 12 Νοεμβρίου θα αντιμετωπίσει τον συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Μάριο Μιτάι, ο οποίος κλήθηκε για τους αγώνες της Αλβανίας με την Σλοβενία και το Κόσοβο στις 16 Νοεμβρίου.

Φυσικά, οι απουσίες θα γίνουν περισσότερες καθώς υπάρχει η Εθνική Ελλάδας, η Εθνική Ελβετίας για τον Τσούμπερ και άλλων παικτών φυσικά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.