Λουτσέσκου: «Μας κόστισε ψυχολογικά το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, περιμένουμε παίκτες να επιστρέψουν» (vid)

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν αντέδρασε στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και παρά την αντίδραση της στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι νίκησαν δίκαια.

Στην έλλειψη αμυντικής ισσοροπίας του ΠΑΟΚ, ως κύρια αιτία της ήττας από τον Ολυμπιακό, στάθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός, Ρασβάν Λουτσέσκου που δήλωσε στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΟΚ στην κάμερα της NOVA:

«Δεν είμαι, φυσικά ευχαριστημένος, αλλά ούτε απογοητευμένος για το αποτέλεσμα, αλλά στεναχωρημένος γιατί δεν μας αρέσει η ήττα. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι των λαθών και ο Ολυμπιακός, εκμεταλλεύτηκε όσα κάναμε στο τρανζίσιον και μας χτύπησε σε αυτόν τον τομέα. Στο δεύτερο ημίχρονο με τις αλλαγές που κάναμε, βρήκαμε ενέργεια και μειώσαμε, αλλά ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Δεν είναι το αποτέλεσμα που μας αρέσει και πρέπει να βελτιώσουμε την αμυντική ισσοροπία μας, με την επιστροφή παικτών που περιμένουμε. Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό, αλλά ο Καντουρί επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ ο Βειρίνια και ο Εσίτι αντιμετώπισαν προβλήματα στην διάρκεια της εβδομάδας. Θα αλλάξει η εικόνα μας, όταν θα επιστρέψουν και οι τραυματίες” είπε ο Λουτσέκσου και συνέχισε: ” Το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού μας κόστισε ψυχολογικά, γιατί ενώ δεν είχε δημιουργηθεί καμία ευκαιρία, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και δεν αντιδράσαμε. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε στον Ολυμπιακό, ενώ στο δεύτερο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος. Έχουμε ακόμα 29 αγώνες στο πρωτάθλημα και θα είμαστε πολύ καλύτερα στον αμυντικό τομέα, όταν θα έχουμε όλους τους παίκτες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.