Μάντζιος: «Μεγαλύτερη σημασία έχει η ενέργεια και η διάθεση από τα πέντε γκολ» (vid)

Ο τεχνικός του Άρη υποστήριξε ότι το ζητούμενο είναι η σταθεροποίηση της καλής απόδοσης της ομάδας στις επόμενες αναμετρήσεις του πρωταθλήματος.

Ικανοποιημένος από την διάθεση και την ενέργεια των παικτών του Άρη, ήταν ο Άκης Μάντζιος στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και εξήρε την απόδοση τους, θέτοντας σε δεύτερη μοίρα της κριτικής του, τα πέντε γκολ που σημείωσαν οι γηπεδούχοι στο πρώτο ημίχρονο.

Οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη στην κάμερα της ΝΟVA:

«Ήταν ένα παιχνίδ που περιμέναμε να… “βγεί”. Είχαμε ευθύνη για τις εμφανίσεις μας στα προηγούμενα παιχνίδια και ο κόσμος έχει δικαιολογημένα απαιτήσεις, όπως έχουμε και εμείς από τους εαυτούς μας και την αξία κάθε παίκτη. Δεν ξεχάσαμε να παίζουμε φυσικά. Δεν στέκομαι στα πέντε γκολ, αλλά στην διάθεση, την ενέργεια και την πίεση που ασκήσαμε στον Παναιτωλικό. Έτσι θέλουμε να είμαστε, γιατί μπορούμε να κάνουμε πράγματα που δείξαμε στον σημερινό αγώνα. Το ζητούμενο είναι να σταθεροποιήσουμε αυτο το επίπεδο απόδοσης.

Είναι ωραίο να σκοράρεις πολλά γκολ αλλά δε στέκομαι στο σκορ αλλά σε αυτό που δουλέψαμε και θέλαμε να δείξουμε. Υπάρχουν παιχνίδια που μπορεί να σκοράρεις με τις όποιες φάσεις κάνεις, αλλά είναι και παιχνίδια που δημιουργείς ένα σωρό ευκαιρίες και δε βρίσκεις δίχτυα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς θα μείνουμε στην εικόνα και την διάθεση. Αυτά θέλουμε να βλέπουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.