Άρης – Παναιτωλικός 5-1, κιτρινόμαυρος τυφώνας (vid)


Ένας Άρης πραγματικός τυφώνας μπήκε στο Κλεάνθης Βικελίδης και σκόρπισε τον Παναιτωλικό πραγματοποιώντας την καλύτερη του εμφάνιση ως τώρα.

Ο χορός των γκολ άνοιξε για την ομάδα του Άκη Μάντζιου στο 18ο λεπτό, από την άσπρη βούλα και από τα πόδια του Καμαρά, πέναλτι το οποίο είχε κερίδσει στο 16΄ο Μπερτόγλιο.

Το 2-0 για τον “Θεό του πολέμου” ήρθε στο 35ο λεπτό, τους πρωταγωνιστές του 1-0 να αλλάζουν ρόλους, τον Καμαρά να σερβίρει και τον Μπερόγλιο να σκοράρει με εντυπωσιακό τρόπο από δύσκολη γωνία.
Δεν πέρασαν 2 λεπτά και από περίπου ίδια γωνία σκόραρε ο Σούντγκρεν για να κάνει το 3-0 και να κλείσει το ημίχρονο στο 4-0 με σκόρερ τον Μπρούνο Γκάμα, από την άσπρη βούλα, πέναλτι που κέρδισε και πάλι ο Μπερτόγλιο.

Τράβηξε το πόδι από το γκάζι…

Το δεύτερο μέρος ήταν σαν να βλέπει κανείς το πρώτο, με τον Άρη να πιέζει και να φτάνει σε ένα ακόμα γκολ όταν ο Φαμπιάνο γύρισε την μπάλα με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με τον Εντιαγέ να βρίσκεται μόνος του φάτσα με το τέρμα, θέση που δεν γινόταν να μην σκοράρει, κάνοντας το 5-0 στο 53′.

Ο ρυθμός έπεσε, αλλά ήρθε ένα ακόμη γκολ αυτή τη φορά για τον Παναιτωλικό, καθώς από σέντρα που έγινε στην περιοχή του Άρη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Τζέγκο, κάτι που είδε ο Κουτσιάφτης μέσω του VAR.
Την εκτέλεση ανέλαβε ο Βέργος, σκόραρε κάνοντας το 5-1.

Ο Άρης θα μπορούσε να πετύχει και 6ο γκολ 80ο λεπτό, αλλά ο Ιτούρμπε αστόχισε στο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης σε χέρι ύστερα από δοκάρι που είχε ο Μπράμπετς.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Καμαρά.

Παναιτωλικού (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι, Κορνέλιους, Μαλής, Αντούνες, Βαρόνε, Φλόρες, Μόρσεϊ, Τσιγγάρας, Ντουάρτε, Βέργος.

Διαιτητής της αναμέτρησης έχει οριστεί ο Αριστομένης Κουτσιαύτης, με βοηθούς τους Σπύρο Βασιλόπουλο και Μιχαήλ Νιδριώτη. Χρέη τέταρτου θα εκτελέσει ο Κωνσταντίνος Τσετσίλας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.