Γούναρης: “Σχεδόν ισοδύναμοι οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ”

Ο Γιάννης Γούναρης τόνισε πως η συγκέντρωση θα παίξει σημαντικό ρόλο στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των δυο ομάδων δήλωσε πως οι δυο ομάδες είναι περίπου ισοδύναμες και πως σε τέτοια ματς απαγορεύεται το λάθος. Ο Γούναρης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό “bwinΣΠΟΡ FM 94,6”.

Αρχικά, ο Γούναρης δήλωσε: “Ένας αγώνας τέτοιος πάντα μαγνητίζει τους φιλάθλους και όλα ξεκινούν από το μηδέν, ό,τι και αν έχει προηγηθεί. Σε ένα τέτοιο ντέρμπι δεν μπορούν να γίνουν προβλέψεις. Από την εμπειρία μου, νικητής είναι αυτός που μιλά λιγότερο και εκφράζεται με πράξεις. Η υπεραισιοδοξία ή υποτίμηση του αντιπάλου δε βοηθά καθόλου, απεναντίας μπορεί να δώσει έξτρα δύναμη στον άλλο. Όσο πιο ταπεινά πας, τόσο πιο καλό για σένα”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Είναι τρεις άξονες για τη νίκη: πρώτον να τρέξεις διπλάσια από κάθε άλλο παιχνίδι, δεύτερον να μπαίνεις στις φάσεις με τεράστια αποφασιστικότητα και δύναμη και τρίτον να έχεις συγκέντρωση. Απαγορεύεται το λάθος, γιατί το παιχνίδι θα κριθεί στη λεπτομέρεια. Είναι δύο περίπου ισοδύναμες ομάδες, οι δύο καλύτερες στο ελληνικό πρωτάθλημα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.