Κυριάκος: “Οσμή σαμποτάζ για το Καυτανζόγλειο”

Ο Κυριάκος Κυριάκος άφησε αιχμές για το θέμα της ανακατασκευής του “Καυτανζογλείου” Σταδίου, καθώς επίσης και για τη Νέα Τούμπα.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με την καθυστέρηση που υπάρχει στα δυο θέματα και δε δίστασε να τονίσει πως υπάρχουν ενδείξεις “σαμποτάζ”.

Αρχικά, ο Κυριάκος δήλωσε στην εφημερίδα “Documento”: “Βρισκόμαστε στο στάδιο της αναμονής του προεδρικού διατάγματος που θα καθορίσει εν πολλοίς το είδος του γηπέδου που θα μπορέσει να κατασκευαστεί στην Τούμπα στη θέση του υπάρχοντος. Η ελληνική γραφειοκρατία δεν είναι και ο γρηγορότερος οργανισμός. Από την πλευρά μας έχει εγκριθεί ο «οδικός χάρτης» των ενεργειών μέχρι και την παράδοση του γηπέδου, ο οποίος ασφαλώς και επικαιροποιείται συνεχώς ανάλογα με τις εξελίξεις. Δεν ξέρω αν μιλάμε για μπλοκάρισμα ή για καθυστέρηση, θέλω να πιστεύω πως είναι το δεύτερο. Ωστόσο το ΠΔ θα μπορούσε να έχει ήδη εκδοθεί”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην εξαγγελία του Κυριάκου Μητσοτάκη: “Θεωρούμε ότι ο πρωθυπουργός στη συνέντευξη τύπου της ΔΕΘ έδωσε την πραγματική διάσταση. Και παρότι η ίδια εξαγγελία έγινε περίπου και πέρυσι, θα είναι ένα βήμα προς την σωστή κατεύθυνση αν έχουν ολοκληρωθεί οι υποχρεώσεις της πολιτείας ως το τέλος της χρονιά”.

Επίσης, συμπλήρωσε: “Η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα νιώσει αδικημένη αν δεν εφαρμοστούν αναλογικά όσα έχουν προσφερθεί στις υπόλοιπες ομάδες. Και πολύ περισσότερο η Θεσσαλονίκη θα εξακολουθήσει να νιώθει αδικημένη από την απουσία πραγματικών έργων ανάπτυξης και υποδομής”.

Ο Κυριάκος δήλωσε με νόημα: “Αυτό είναι πραγματικά άξιο απορίας και έχει οσμή συνειδητού σαμποτάζ. Ο ΠΑΟΚ θέλει να αναβαθμίσει το παραπαίον Καυτανζόγλειο, να το παραδώσει ανανεωμένο στην κοινωνία της πόλης και να το χρησιμοποιεί στους εγχώριους και ευρωπαϊκούς αγώνες. Το λογικό θα ήταν η πολιτεία να ψάχνει εμάς αντί εμείς να ψάχνουμε επιτροπές και υποεπιτροπές για να συμφωνηθούν τα αυτονόητα”.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συμπλήρωσε: “Είναι ξεκάθαρη η αρμοδιότητα της ΓΓΑ και σας περιέγραψα την απροθυμία που είναι εμφανής”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.