Γκάνεα: “Μου κόστισε που έμεινα εκτός…” (vid)

Ο Κρίστιαν Γκάνεα, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (24/10, 16:00, NS2) αγώνα με τον Παναιτωλικό, σχολίασε την επάνοδό του στη βασική ενδεκάδα του Άρη, αλλά και την επιθετική αφλογιστία της ομάδας του εντός έδρας

Ο Κρίστιαν Γκάνεα χρειάστηκε να περάσουν οι δύο πρώτες αγωνιστικές του τρέχοντος πρωταθλήματος της Super League 1 για να βρει και πάλι τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Άρη, την οποία είχε χάσει στο ξεκίνημα. Ο αρχικός αγωνιστικός παραγκωνισμός τον πίκρανε, όπως δήλωσε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του σημερινού (24/10, 16:00, NS2) αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, και χρειάστηκε πολύ προσπάθεια από τον ίδιο για να το αλλάξει. Πλέον, αισθάνεται καλύτερα, όπως καλύτερα αισθάνεται κι όλη η ομάδα μετά τη νίκη της περασμένης Δευτέρας (18/10) στη Λαμία.

Δείτε στο σχετικό βίντεο ολόκληρη τη συνέντευξη του Κρίστιαν Γκάνεα

“Θέλαμε πολύ τους τρεις πόντους στη Λαμία. Παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε. Μια νίκη, που μας βοηθάει πολύ για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό που έχουμε μπροστά μας”, δήλωσε αρχικά στη συνέντευξή του ο Ρουμάνος ακραίος αμυντικός των “κίτρινων”, φανερώνοντας την καλή ψυχική διάθεση του ίδιου και των συμπαικτών του έπειτα από το προηγούμενο θετικό αποτέλεσμα.

Ερωτώμενος σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ο Άρης, που δεν έκανε στους εντός έδρας αγώνες με αντιπάλους τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα, ώστε να βρει γκολ απέναντι στον Παναιτωλικό, απάντησε ότι… “μόνο αν δώσουμε το 100% όλοι οι παίκτες, μπορούμε να το αλλάξουμε αυτό”. Και συμπλήρωσε ότι… “ο ένας πρέπει να βοηθάει το άλλο, άσχετα σε ποια γραμμή αγωνίζεται ο καθένας. Οι αμυντικοί να βοηθούν τους επιθετικούς και οι επιθετικοί τους αμυντικούς, για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε”.

Όσο για το πώς αισθάνεται ο ίδιος που παίζει ξανά βασικός, κάτι που δεν ίσχυσε στους δύο πρώτους αγώνες της τρέχουσας σεζόν, όταν βρέθηκε μεταξύ εξέδρας και πάγκου, η απάντησή του δείχνει τη λύτρωση που αισθάνεται: “Μου κόστισε πολύ που έμεινα εκτός και προσπάθησα πολύ για να φτάσω να μπω στην ομάδα ξανά. Ακολουθώ πιστά τις οδηγίες του προπονητή μου και προσπαθώ πολύ στις προπονήσεις για να μείνω σε αυτό το επίπεδο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.