Γιοβάνοβιτς: «Θα λυθεί σύντομα το πρόβλημα στα εκτός έδρας» (vid)

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι από τον Παναθηναϊκό έλειψε η ταχύτητα επιθετικά, ενώ πρόσθεσε ότι σύντομα οι «πράσινοι» θα αρχίσουν να κερδίζουν και εκτός έδρας.

Αναλυτικά τι είπε μετά την ήττα στην Τρίπολη.
«Δεν ήμασταν κακοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Αστέρας είναι πολύ καλή ομάδα. Eλέγξαμε το ματς από την αρχή μέχρι το τέλος, είχαμε κατοχή και προηγηθήκαμε, είχαμε την πρωτοβουλία σε όλο το ματς. Δεν είχαμε την κυκλοφορία στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε κάτι παραπάνω, δεν είχαμε καλές τοποθετήσεις, κάναμε λάθη στα δύο γκολ. Ουσιαστικά κερδίσαμε τον εαυτό μας, χωρίς να θέλω να μειώσω τη νικη του Αστέρα.

Κάναμε αρκετά σοβαρά λάθη. Όταν μία ομάδα έχει το σκορ υπέρ της γυρίζει περισσότερο πίσω, έπρεπε να βρούμε επιθετικές επιλογές που δεν είναι εύκολες όταν ο αντίπαλος αμύνεται με πολύς παίκτες. Όταν έχουμε μείνει πίσω δεν έχουμε καταφέρει να το ανατρέψουμε,όχι γιατί δεν προσπαθήσαμε. Η ήττα πονάει, δεν μπορώ να έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών, προσπαθήσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, αλλά μας έλειπε περισσότερο η ταχύτητα στο τελείωμα των επιθέσεων. Ανασταλτικά δεν κινδυνεύαμε από τον Αστέρα. Μπορεί να μας εμπνέει λίγο παραπάνω η έδρα μας, κάτι που είναι φυσιολογικό, αλλά αγωνιζόμαστε σε όλα τα ματς με το ίδίο σκεπτικό. Είμαι σίγουρος ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.