Μαντσίνι: “Νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου!” (vid)

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι, στις δηλώσεις που έκανε αποκλειστικά στη NOVA εν όψει του αυριανού (24/10, 16:00, NS2) αγώνα του Άρη με τον Παναιτωλικό, εξέφρασε τα συναισθήματά του για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους "κίτρινους" και την επιθυμία του για πολλά γκολ

Ο Ντάνιελ Μαντσίνι βάζει τη σφραγίδα του στη μεσοεπιθετική γραμμή του Άρη αυτή τη σεζόν με τη μαχητικότητά του. Γεγονός, για το οποίο επιβραβεύτηκε στις αρχές Οκτωβρίου από τη διοίκηση της “κίτρινης” ΠΑΕ με την ανανέωση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Κάτι που τον έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο, γιατί… “νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ!”, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στη NOVA εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό, εντός έδρας (24/10, 16:00, NS2), για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Ντάνιελ Μαντσίνι στο σχετικό video

Αρχικά, ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός των “κίτρινων” είπε για την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα μετά το “διπλό” στη Λαμία την περασμένη Δευτέρα (18/10) ότι… “είναι μια νίκη που μας έδωσε αυτοπεποίθηση, μια νίκη που χρειαζόμασταν”. Κι όσο για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, τόνισε ότι… “πρέπει να δώσουμε το 100%, να είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι και πιο ήρεμοι, για να πετύχουμε τη νίκη, κάτι που δεν κάναμε στα εντός έδρας παιχνίδια με τον ΟΦΗ και τον Απόλλωνα”.

Στην ερώτηση σχετικά με το θέμα της επιθετικής δυστοκίας της ομάδας του και τι πρέπει να γίνει για να λυθεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα, ο Ντάνιελ Μαντσίνι απάντησε ότι… “κάθε μέρα δουλεύουμε στην προπόνηση για να λύσουμε αυτό το θέμα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Κι εγώ συνεχίζω να δουλεύω σκληρά σε αυτό το κομμάτι, γιατί θέλω να πετύχω περισσότερα γκολ!”

Σχολιάζοντας το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τους “κίτρινους” και πώς αισθάνεται γι’ αυτό, ήταν κατηγορηματικός: “Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου! Ήθελα να μείνω στον Άρη, να προσπαθήσω για περισσότερα πράγματα με την ομάδα. Νιώθω τον Άρη σαν το σπίτι μου! Είναι κάτι που ένιωσα από την αρχή που ήρθα εδώ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.