Παναθηναϊκός: Χωρίς κόσμο με ΟΦΗ και ΠΑΟΚ


Χωρίς τον κόσμο του θα υποδεχθεί ο Παναθηναϊκός τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ, για την όγδοη και την ένατη αγωνιστική της Superleague, καθώς οι “πράσινοι” τιμωρήθηκαν με ποινή δύο αγωνιστικών και πρόστιμο 70.000 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή, για τα επεισόδια που έγιναν έξω από τη Λεωφόρο πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ιωνικό.

Το πρώτο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα στις 31 Οκτωβρίου και το δεύτερο στις 7 Νοεμρβίου. Αναλυτικά το σκεπτικό της απόφασης:

Α/ ΠΑΕ Παναθηναϊκός: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 23492/21-10-2021 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε κατά την ημερομηνία της 22ας-10-2021, ημέρα Παρασκευή, και ώρα 12:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, σε δώδεκα (12) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών.”: Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00) ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης