Παναθηναϊκός: Έγινε επαγγελματίας ο… “Φαράω”


Την φανέλα με το “τριφύλλι” στο στήθος θα φοράει ως το 2024 ο Μπιλάλ Αμπντέλ Ραχμάν, καθώς ο νεαρός Αιγύπτιος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Abdelrahman Zeeni Bilal. Ο Αιγύπτιος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Μπιλάλ γεννήθηκε στο Σατορού της Γαλλίας στις 21 Νοεμβρίου 2003 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2019. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο”.

Γιώργος Κυριακόπουλος
Ο νεαρός Γιώργος Κυριακόπουλος

Δεν είναι ο μόνος όμως, που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο, καθώς την υπογραφή του έβαλε και ο Γιώργος Κυριακόπουλος, με την “πράσινη” ΠΑΕ να ανακοινώνει:

“Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου με τον Γιώργο Κυριόπουλο. Ο Έλληνας μέσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2024.

Ο Κυριόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου 2004 και βρίσκεται στην ακαδημία του Παναθηναϊκού από το 2018. Αγωνίζεται στην Κ19 του Τριφυλλιού στη θέση του επιθετικού χαφ.

Τον συγχαίρουμε και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με το σύλλογο.”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης