Απόλλων Σμύρνης: Ο Σλίβκα εμφανίζεται αισιόδοξος

Ο Βικίντας Σλίβκα δήλωσε πως ο Απόλλων Σμύρνης αδικείται από τη βαθμολογική του θέση και συμπλήρωσε πως είναι αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Παράλληλα, ο 26χρονος παίκτης αναφέρθηκε στο μέλλον του στην “ελαφρά ταξιαρχία”, καθώς επίσης και για τις έως τώρα εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Λιθουανός παίκτης μίλησε στην ιστοσελίδα της Super League. Αναλυτικά δήλωσε:

Ποιες ήταν οι πρώτες σου σκέψεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο όταν άκουσες πέρυσι για πρώτη φορά την πρόταση του Απόλλωνα;

Πρώτα, μίλησα με κάποιους φίλους μου που έπαιζαν ήδη στην Super League και τους ρώτησα πώς είναι το ποδόσφαιρο εδώ, η ζωή, το επίπεδο κ.λπ.. Οπότε ήξερα ότι πρέπει να είναι ένα δυνατό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Με το κλίμα που υπάρχει τώρα στην ομάδα, θα ήθελες να παραμείνεις και τα επόμενα χρόνια για να μπορέσει να στηθεί ο Απόλλωνας της επόμενης πενταετίας; Αν ναι τι θα ήθελες να παραμείνει ίδιο ή να αλλάξει;

Νιώθω πολύ καλά στην ομάδα και μου αρέσει ο ελληνικός τρόπος ζωής. Είμαστε σε συζητήσεις με το σύλλογο για το μέλλον. Το πρώτο πράγμα που θα ήθελα να αλλάξει είναι η τρέχουσα θέση μας στο πρωτάθλημα. Έχουμε μια καλή ομάδα και η θέση μας στη βαθμολογία δεν είναι αυτή στην οποία θα έπρεπε να είμαστε.

Βικίντας θα ήθελα να σε ρωτήσω : τι πιστεύεις πως έφταιξε τις πρώτες αγωνιστικές; Να περιμένουμε πλέον έναν Απόλλωνα που θα τρώει σίδερα;

Νομίζω ότι παίζαμε ελκυστικό ποδόσφαιρο. Δημιουργούσαμε ευκαιρίες για γκολ, αλλά στο τέλος δεν φτάναμε στην τελική προσπάθεια αρκετά καλά ενώ δεχθήκαμε και πολλά γκολ. Μάθαμε από αυτό και σίγουρα θα είμαστε πλέον πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί.

Labas Vykintas, τι πιστεύεις ότι χρειάζεται ο Απόλλωνας ώστε να μονιμοποιήσει τη παρουσία του στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου; Τι προσδοκίες έχεις από την ομάδα;

Όπως ανέφερα και πριν, πιστεύω ότι έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί απέναντι σε κάθε αντίπαλο στο πρωτάθλημα. Τώρα δεν πρέπει να μας αποσπούν την προσοχή οι σκέψεις για τη θέση στην οποία θα είμαστε στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι το πιο σημαντικό.

Ποιο είναι το αγαπημένο σου ροκ συγκρότημα;

Δύσκολη ερώτηση! Αν έπρεπε να επιλέξω ένα, πιθανότατα θα ήταν οι Arcade Fire.

Πως βλέπεις το Πρωτάθλημα μέχρι στιγμής και τι να περιμένουμε από τον Απόλλωνα φέτος;

Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό φέτος. Για τους οπαδούς πρέπει να είναι ένα κάτι πολύ συναρπαστικό. Όπως ανέφερα, η ομάδα μας έχει τη δυνατότητα να έχει μια πολύ καλή σεζόν, αλλά αυτό απαιτεί πολύ υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης και σκληρή δουλειά.

Με ποιους συμπαίκτες σου τα πας καλύτερα εντός και εκτός γηπέδου; Πως σου φαίνεται η ζωή στην Αθήνα;

Προσπαθώ να γνωρίζω καλά κάθε συμπαίκτη μου και είμαι πάντα ανοιχτός για συζήτηση. Δεν θα μπορούσα να ξεχωρίσω κάποιος. Μερικές φορές το εμπόδιο μπορεί να είναι τα ελληνικά μου, αλλά μελετώ και “siga siga” θα τα μάθω. Απολαμβάνω πραγματικά τη ζωή στην Αθήνα, νομίζω ότι μπορεί να προσφέρει τα πάντα. Οτιδήποτε χρειάζεται για τις ανάγκες και το γούστο οποιουδήποτε ατόμου.

Τι είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει στο γήπεδο και τι θα ήθελες να βελτιώσεις;

Μου αρέσει να έχω την κατοχή της μπάλας και να δημιουργώ ευκαιρίες για τους συμπαίκτες μου να σκοράρουν. Επίσης δεν με ενοχλεί η «βρώμικη δουλειά». Είμαι ομαδικός παίκτης και η πρώτη μου προτεραιότητα είναι η επιτυχία της ομάδας μου. Προφανώς θα ήθελα να πετύχω περισσότερα γκολ, αλλά μερικές φορές είμαι πολύ αλτρουιστής και αναζητώ τον συμπαίκτη μου ως την πρώτη επιλογή.

Ποιος είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλος που έχεις αντιμετωπίσει στο Πρωτάθλημα και γιατί;

Αν κοιτάξω την προηγούμενη σεζόν, θα έλεγα ότι είναι ο Ολυμπιακός. Έχουν υψηλή ποιότητα σε κάθε θέση.

Ποιο είναι το όνειρό σου ποδοσφαιρικά;

Τα τελευταία χρόνια μου αρέσει να βλέπω τη Λίβερπουλ και πώς καταφέρνουν να παίζουν με πολύ υψηλή ένταση και να αποδίδουν πολύ υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο σε όλο το 90λεπτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.