Παναθηναϊκός: “Μπορεί να γίνει ηγέτης ο Αλεξανδρόπουλος”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκαν στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο και στις έως τώρα εμφανίσεις του, τρεις πρώην “πράσινοι”.

Συγκεκριμένα, οι Κώστας Κατσουράνης, Κώστας Ελευθεράκης και Ζέκα τόνισαν μεταξύ άλλων, πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μπορεί να γίνει τα επόμενα χρόνια, ο ηγέτης του “τριφυλλιού”.

Αρχικά, ο Κατσουράνης δήλωσε στην εφημερίδα “Livesport”: “Ο Αλεξανδρόπουλος έχει όλα τα προσόντα για να αποτελέσει τον ηγέτη του Παναθηναϊκού και τον επόμενο αρχηγό του. Δεν πρέπει να τον αντιμετωπίζουμε ως ταλέντο, αλλά ως έναν κανονικό ποδοσφαιριστή. Διαθέτει τα στοιχεία για να εξελιχθεί σε έναν πρωτοκλασάτο μέσο. Έχει την αίσθηση του χώρου και του χρόνου. Πρέπει να σουτάρει πιο συχνά, γιατί ένας ολοκληρωμένος χαφ πρέπει να σκοράρει αρκετά γκολ. Επίσης, να βελτιώσει τις τοποθετήσεις στις στατικές φάσεις. Έχει σημασία να παίζει με θράσος, να μη φοβάται, να αναλαμβάνει πρωτοβουλίες. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού πρέπει να τον αντιμετωπίζει ως τον επόμενο ηγέτη της ομάδας”.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Ελευθεράκης δήλωσε στην ίδια εφημερίδα: “Είναι ένα μεγάλο ταλέντο, αλλά για να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό χρειάζεται διάρκεια. Έχει τα χαρακτηριστικά του μοντέρνου μέσου. Είναι γρήγορος, ταχυδυναμικός, βλέπει γήπεδο και έχει την κατά μέτωπο επίθεση. Πρέπει να σουτάρει συχνά. Μου αρέσει πολύ που δε φοβάται να ζητήσει την μπάλα, να επιδιώξει την προσωπική ενέργεια. Μακροπρόθεσμα μπορεί να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή, όμως χρειάζεται υπομονή. Αυτό το παιδί είναι το μέλλον της ομάδας και πρέπει να αξιοποιηθεί ανάλογα”.

Τέλος, ο Ζέκα τόνισε από την πλευρά του: “Κατά τη γνώμη μου, είναι ένα παιδί που τα έχει όλα, αλλά ακόμα είναι πολύ μικρός. Το μεγαλύτερο προσόν είναι η ένταση και η ταχύτητα σε όλες τις κινήσεις του. Τρέχει γρήγορα, πασάρει γρήγορα, έχει κάθετη κίνηση, παίζει με το κεφάλι ψηλά, σουτάρει, δε φοβάται. Έχει όλα τα προσόντα για να εξελιχθεί σε έναν top box to box μέσο. Τον πιστεύω πολύ! Πρέπει να έχει υπομονή και να βελτιωθεί τακτικά, αλλά όλα έρχονται με τα πολλά παιχνίδια και την εμπειρία”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης