ΠΑΟΚ: Εξώδικο στον ANT1 για απρεπή αναφορά

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απέστειλε εξώδικο στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1 για απρεπή αναφορά για τον "ασπρόμαυρο" σύλλογο, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, σε εκπομπή του

Εξώδικο απέστειλε σήμερα (19/10) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, δίνοντας περιθώριο 48 ωρών στη διοίκησή του να απολογηθεί για την απρεπή αναφορά στο σύλλογο, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, που προβλήθηκε κατά την διάρκεια εκπομπής του. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ μέσω του εξωδίκου επισημαίνει πως επιφυλάσσεται να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της.

Συγκεκριμένα, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, “κατά την προβολή σε μαγνητοσκόπηση της εκπομπής-τηλεπαιχνιδιού «ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ» (ώρα 15.00-16.00), με παρουσιάστρια την κα Ζέτα Μακρυπούλια, και η οποία έχει ως αντικείμενο την εύρεση λέξης μετά από περιγραφή στην οποία προβαίνει ο κάθε διαγωνιζόμενος, και ενώ η προς ανεύρεση λέξη ήταν η «Βουλγαρία», ένας διαγωνιζόμενος έδωσε ως λέξη περιγραφής στον συμπαίχτη του τη λέξη «ΠΑΟΚ» και ακολούθως ο συμπαίχτης του είπε τη λέξη «Θεσσαλονίκη» και αμέσως μετά τη λέξη «Βουλγαρία»”.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημαίνει ακόμη στη σχετική ενημέρωσή της ότι… “το πιο προκλητικό της υπόθεσης -που επισημαίνεται και στο εξώδικο- είναι πως η εκπομπή μεταδίδεται σε μαγνητοσκόπηση. Δεν είναι ότι ειπώθηκε live, αλλά πέρασε και μετά το μοντάζ, προφανώς με την έγκριση του τηλεοπτικού σταθμού”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.