Ιωαννίδης: “Να πάμε τον Παναθηναϊκό όσο πιο ψηλά γίνεται”

Ο Φώτης Ιωαννίδης μίλησε μετά τη νίκη επί του Ιωνικού τονίζοντας πως φέτος η ομάδα έχει ένα ξεκάθαρο πλάνο για παιχνίδι που έρχεται.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του Παναθηναϊκού μετά τη νίκη επί του Ιωνικού:

Για τον αγώνα με τον Ιωνικό: “Είχαμε μία πολύ καλή εμφάνιση ήταν ο τρόπος που θέλαμε να μπούμε από το πρώτο λεπτό να τους πιέσουμε και να βάλουμε γρήγορα γκολ”.

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς: “Έχει γίνει μία πολύ καλή δουλειά συνεχίζουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας να κερδίσουμε και τα επόμενα παιχνίδια”.

Για το τι έχει αλλάξει από την περσινή σεζόν: Έχουμε ένα ξεκάθαρο πλάνο από κάθε προπόνηση προσπαθούμε να κερδίσουμε πράγματα και να τα βγάλουμε στο γήπεδο. Είμαστε πιο ήρεμοι μπαίνουμε πιο ορεξάτοι στο γήπεδο με συγκεκριμένο πλάνο το ακολουθούμε, είναι και ο κόσμος που μας δίνει ρυθμό και καθαρίζουμε τα παιχνίδια πιο εύκολα”.

Για την ποιότητα το παικτών που αποκτήθηκαν: “Σίγουρα ο Ρούμπεν είναι ένας σημαντικός παίκτης για εμάς είναι ο μαέστρος της ομάδας , ο Βιτάλ έχει δώσει πράγματα που έλειπαν πέρυσι όπως το ένας εναντίον ενός και όλα αυτά μαζί έχουν δώσει πολλά στο σύνολο”.

Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού: “Είναι το αγαπημένο μας να παίζουμε με τόσο κόσμο στο γήπεδο είναι ότι καλύτερο έχω ζήσει προσωπικά και θέλω ακόμα περισσότερο όταν αυτό επιτραπεί.

Μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο ο Παναθηναϊκός: “Δεν κρύβομαι ο στόχος ο δικός μου και αυτός που έχουμε μέσα στα αποδυτήρια είναι αυτός και όσο πιο ψηλά γίνεται να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό”.

Για το αν μπορεί να κάνει το μπαμ: “Το κάνω το μπαμ και είμαι έτοιμος”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.