Παλαίμαχοι Απόλλωνα σε Κλάτενμπεργκ: “Παριστάνεις τον Άγγλο… ασθενή”

Επίθεση κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ εξαπέλυσαν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης με αφορμή τη διαιτησία στην αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Πυρά εξαπέλυσαν οι παλαίμαχοι του Απόλλωνα Σμύρνης για τη διαιτησία στην αναμέτρηση της “Ελαφράς Ταξιαρχίας” με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στην ανακοίνωση που κοινοποίησαν απαίτησαν την παραίτηση του Άγγλου αρχιδιαιτητή, ο οποίος παίρνει υψηλό μισθό και παρ’ όλα αυτά δεν κάνει καλά τη δουλειά του.

Αναλυτικά:

«Ύστερα από το χθεσινό παιχνίδι φιάσκο με Αστέρα Τρίπολης παραθέτουμε τα κάτωθι:
Κύριε Κλάτενμπεργκ, παριστάνετε τον Άγγλο… ασθενή.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, αρκούσαν έξι αγωνιστικές για να πάρουμε το μήνυμα ότι η ομάδα μας είναι στοχοποιημένη. Με τη δική σας ανοχή και συνενοχή.
Όλοι γνωρίζουν ποιος επηρεάζει του Έλληνες διαιτητές. Το γνωρίζετε και εσείς. Δυστυχώς για το ελληνικό ποδόσφαιρο εσείς στα δύσκολα ματς, τα ντέρμπι, εξασφαλίζετε το άλλοθί σας προστατεύοντας και τον μισθό σας, βάζοντας ξένους διαιτητές.
Στα παιχνίδια των “μικρομεσαίων” ομάδων του ελληνικού πρωταθλήματος, γνωρίζετε τι γίνεται, αλλά δεν ασχολείστε. Γνωρίζετε αλλά παριστάνετε τον Άγγλο… ασθενή.

Γνωρίζετε επίσης το μπούλινγκ που γίνεται στους Έλληνες διαιτητές πριν από κάθε αγώνα. Μπούλινγκ από τους ανθρώπους που προσπαθούν να σώσουν τις ομάδες που προστατεύουν προκειμένου στη συνέχεια οι δικές τους ομάδες να πάρουν για αμοιβή τους εξασφαλισμένους τρεις βαθμούς από το μεταξύ τους παιχνίδι.
Δυστυχώς σήμερα, στην εποχή του VAR, τα… ΣΠΟΡΙΑ διαμορφώνουν το αποτέλεσμα και δίνουν ή αφαιρούν την κατηγορία.
Στο ‘‘Κλεάνθης Βικελίδης’’ μόνο εσείς και ο διαιτητής δεν είδατε το πέναλτι που είδε η υπόλοιπη Ελλάδα. Ο διαιτητής είχε τον αντρισμό να ζητήσει συγγνώμη.
Εσείς βγήκατε και κάνατε δηλώσεις για να μας αποδείξετε για ακόμα μια φορά ότι δεν σας ενδιαφέρει πραγματικά το ελληνικό πρωτάθλημα.
Τα ψίχουλα πήρε ο Ιωνικός στη Ριζούπολη. Τα ψίχουλα πήρε και η Τρίπολη στη Ριζούπολη. Διότι ο “τυφλός” διαιτητής που ορίσατε έκανε ότι δεν έβλεπε. Με τις δύο κόκκινες κάρτες που τις “κατάπιε” αμάσητες και την προστασία που προσέφερε σε ολόκληρο τον αγώνα, στην ομάδα της Τρίπολης.

Κύριε Κλάτενμπεργκ, πιστεύουμε ότι οι δυνατότητές σας είναι περιορισμένες και ότι τελικά δεν θα μπορέσετε να βοηθήσετε το ελληνικό πρωτάθλημα. Διότι στη χώρα μας κάνετε δημόσιες σχέσεις, παίρνετε τον παχυλό μισθό σας και φροντίζετε τις ομάδες που μπορούν και φωνάζουν πολύ.

Γνωρίζετε καλά από πού προέρχεται το πρόβλημα, το κρύβετε συνειδητά και σε όλο το υπόλοιπο πρωτάθλημα μπορούν οι… ποντικοί και κάνουν τη δουλειά τους.
Τα γνωρίζετε αυτά κύριε Κλάτενμπεργκ με ονόματα, διευθύνσεις και λεπτομέρειες. Αλλά, δεν κάνετε τίποτα. Σας προτείνουμε να παραιτηθείτε γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε.
Με εκτίμηση σε όλους
Το Δ.Σ. Παλαιμάχων Απόλλων Σμύρνης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.