Κλέιμαν: “Ομαδικό αποτέλεσμα, όλοι είμαστε πρωταγωνιστές” (vid)

Ο Μπόρις Κλείμαν μίλησε στο Θωμά Μίχο για τη μεγάλη ανατροπή του Βόλου, αλλά και την ομαδικότητα που υπάρχει στην ομάδα του Βόλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: “Το πρώτο και σημαντικό είναι ότι αυτός το παιχνίδι είναι ο λόγος που παίζουμε ποδόσφαιρο. Όλοι οι φίλαθλοι θα είναι ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα με βάση τα γκολ στο πίνακα του σκορ”.

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: “Αρχίσαμε πολύ καλά στην αρχή βάλαμε το πρώτο γκολ. Ακολούθησαν κακές στιγμές. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλή ομάδα, αλλά κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε”.

Για την εμφάνιση του και τις 7 αποκρούσεις: “Αν πάρουμε τις αποκρούσεις μου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν καθοριστικές για το τελικό αποτέλεσμα. Είμαι χαρούμενος που είμαι εκεί για την ομάδα, αλλά και που βοήθησα”.

Για την προσπάθεια των παικτών: “Όλη την εβδομάδα δουλεύουμε με τον προπονητή. Κάνουμε την ανάλυση του αγώνα”.

Αν είχαν αναλύσει το χτύπημα των παικτών του ΠΑΟΚ: “Ναι είχα δει τα πέναλτι που είχε εκτελέσει ο Βιειρίνια. Όλα ήταν από αυτή την πλευρά, εκτός από ένα”.

Για τον πρωταγωνιστή της αναμέτρησης: “Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι ομάδας. Αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε πρωταγωνιστές όλη την ομάδα, είμαστε όλοι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης