Βάργκας: “Στην ΑΕΚ ήταν η καλύτερη χρονιά της καριέρας μου”

Ο Ρόναλντ Βάργκας μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το πέρασμα του από την ΑΕΚ, την απόσυρση του και το νέο γήπεδο των "κιτρινόμαυρων".

Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο θέλει να βρίσκεται ο Ρόναλντ Βάργας.

Παράλληλα ο πρώην μεσοεπιθετικός των “κιτρινόμαυρων” σχολίασε την απόσυρση του, αλλά και τη συνέχεια του στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Δικέφαλο”:

Για την πρώτη χρονιά στην ΑΕΚ: «Εκείνη η σεζόν ήταν η καλύτερη της καριέρας μου γιατί είχα την ευκαιρία να σκοράρω σημαντικά γκολ και να κατακτήσουμε ένα τρόπαιο. Καλύτερος συνδυασμός για έναν ποδοσφαιριστή από αυτό είναι αδύνατο να υπάρξει. Ήταν στιγμές όμορφες που θα μου μείνουν αξέχαστες γιατί τα ντέρμπι στην Ελλάδα ο κόσμος τα ζει με έναν μοναδικό τρόπο. Κατάφερα να σκοράρω σε τέτοια παιχνίδια και αυτό πραγματικά μου έδωσε μια προσωπική χαρά. Αλλά πρέπει να πω ότι όλα οφείλονται στη συλλογική προσπάθεια και ειδικά στην ΑΕΚ βρισκόμουν σε ένα από τα καλύτερα γκρουπ της καριέρας μου».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Πιστεύω πως αυτό που διαθέταμε στην ΑΕΚ ήταν δύο πράγματα που υπήρχαν σε έντονο βαθμό. Αυτά ήταν η ενότητα και το πάθος, τα οποία μας έκαναν να είμαστε πολεμιστές μέσα στο γήπεδο».

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ: «Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να έρθω και να δω το νέο γήπεδο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι και να νιώσω την ατμόσφαιρα που θα δώσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ εκείνη τη μέρα».

Για τους φίλαθλους της ομάδας: «Με κολακεύει πολύ το γεγονός ότι οι οπαδοί ενός τόσο σημαντικού και τεράστιου κλαμπ αισθάνονται έτσι για μένα. Έχω πολλές αναμνήσεις γιατί στην ΑΕΚ πέρασα μερικά από τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Μου άρεσε πολύ η νοοτροπία και ο τρόπος που δουλεύαμε με τους συμπαίκτες μου. Όχι μόνο για το ποδοσφαιρικό ταλέντο που είχαν, αλλά και ως άνθρωποι. Όλοι ήταν φοβεροί και με βοήθησαν στο να εγκλιματιστώ στην Αθήνα».

Για την απόφαση του αποσυρθεί: «Ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση, αλλά οι καταστάσεις που προέκυψαν με έκαναν να την πάρω πιο εύκολα. Περιμένουμε με τη γυναίκα μου ένα μωράκι και αυτό είναι το πιο σημαντικό τη δεδομένη στιγμή. Είχα προτάσεις που θα με έπαιρναν μακριά από την κόρη μου και αυτό με έκανε να αποφασίσω να σταματήσω το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος με ό,τι πέτυχα με ταπεινότητα γιατί όταν ήμουν παιδί δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κατάφερνα όλα αυτά».

Τι θα κάνει μετά την απόσυρση: «Θα συνεχίσω στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ήδη τα τελευταία δύο χρόνια έχω ξεκινήσει να προετοιμάζομαι για το μέλλον μου τελειώνοντας ένα μεταπτυχιακό αθλητικού διευθυντή στο Ινστιτούτο Γιόχαν Κρόιφ. Αποκτώ αρκετά εφόδια και ελπίζω μια μέρα στο μέλλον να μπορέσω να γίνω τεχνικός διευθυντής σε κάποια ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.