Μαύρος: “Χτυπητές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία”

Ο Θωμάς Μαύρος τόνισε πως η ΑΕΚ δεν έχει δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ένωσης τάχθηκε υπέρ της αλλαγής στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και δήλωσε πως του άρεσε ο Αργύρης Γιαννίκης από τη θητεία του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Μαύρος μίλησε στην εφημερίδα “Real News”.

Αρχικά, ο Μαύρος δήλωσε: “Ο Γιαννίκης μου άρεσε από όταν ήταν στον ΠΑΣ, το ποδόσφαιρο και η φιλοσοφία του είχαν κάτι το ελκυστικό και για να τον εμπιστεύτηκε ο Μελισσανίδης κάτι θα είδε. Φυσικά δεν πρέπει να μένουμε στα λόγια, αφού καθρέφτης όλων είναι το γήπεδο και εκεί θα φανεί πόσο γρήγορα κατάφερε να προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον”.

Στη συνέχεια, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής συμπλήρωσε: “Βεβαίως και θα έχει διότι αυτή ακριβώς είναι η διαφορά των μεγάλων ομάδων από τις υπόλοιπες, υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις στις οποίες όσοι φορούν το έμβλημα της ΑΕΚ οφείλουν πάντοτε να ανταποκρίνονται με τον καλύτερο τρόπο”.

Επίσης, ο Μαύρος αναφέρθηκε στο να έχει ρίσκο η επιλογή του Έλληνα τεχνικού: “Σχετικά είναι όλα, για παράδειγμα θα μπορούσε να έχει έρθει ένα μεγάλο όνομα και να αποτύχει φεύγοντας νύχτα και με τη σειρά του ο Γιαννίκης αν και νέος στην ηλικία να τα πάει θαυμάσια. Όπως είπα και πριν, το γήπεδο είναι που κρίνει τα πάντα κι εγώ θα περιμένω να τον δω, ελπίζοντας ότι θα δικαιώσει τον πρόεδρο και εκείνους που εισηγήθηκαν την πρόσληψή του”.

Ο Μαύρος δήλωσε για τις φετινές εμφανίσεις της Ένωσης: “Κακά τα ψέματα, αν εξαιρέσει κανείς τα 75 πρώτα λεπτά του αγώνα με τον ΟΦΗ η ομάδα δεν τα έχει πάει καλά. Δεν ξέρω αν φταίει ο Μιλόγεβιτς ή μόνο ο Μιλόγεβιτς, το θέμα είναι πως κάτι έπρεπε να γίνει και γρήγορα μάλιστα, μια και εμφανίζονται χτυπητές αδυναμίες ιδίως στην αμυντική λειτουργία που πρέπει να εξαφανιστούν. Σίγουρα ο πρόωρος αποκλεισμός από τη Βελέζ υπήρξε γεγονός που μας πλήγωσε όλους, ωστόσο η ΑΕΚ πρέπει να προχωρήσει και θα προχωρήσει. Και για να γίνει αυτό θα χρειαστεί να δουλέψουν συνολικά σκληρά, να είναι ενωμένοι και να μην προβάλουν εγωισμοί μπροστά στο γενικό καλό. Τίποτα πάνω από την ομάδα”.

Τέλος, ο Μαύρος μίλησε και για το φετινό πρωτάθλημα: “Είναι νωρίς ακόμη για ασφαλείς προβλέψεις, όμως εννοείται ότι στην πορεία θα γίνει ακόμη πιο σκληρός και με πολλές αμφίρροπες αναμετρήσεις, ωστόσο στο τέλος του η ΑΕΚ μπορεί να το κατακτήσει, γι’ αυτό άλλωστε και γίνονται οι κινήσεις που βλέπουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Δείτε Επίσης