Super League 1: Όλα τα βλέμματα στα Ιωάννινα

Η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο “Ζωσιμάδες” ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της δεύτερης ημέρας της έκτης αγωνιστικής (20:30 Novasports Prime).

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έκτη θέση της βαθμολογίας με εννέα βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην τρίτη θέση με έντεκα βαθμούς. Οι Γιαννιώτες είχαν αναδειχτεί ισόπαλοι 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής, ενώ οι Πειραιώτες είχαν παραχωρήσει ισοπαλία 0-0 στον Παναθηναϊκό, στο ντέρμπι των “αιωνίων”. Ο Ολυμπιακός έχει την προϊστορία με το μέρος του, καθώς μετράει 32 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει επτά νίκες, όλες εντός έδρας, ενώ έντεκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στα Ιωάννινα, ο Ολυμπιακός μετράει έντεκα νίκες, ενώ επτά ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή.

Την ίδια ώρα, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα υποδεχτεί τον Ατρόμητο, στο ντεμπούτο του Αργύρη Γιαννίκη στην τεχνική της ηγεσία. Η Ένωση βρίσκεται στην πέμπτη θέση με δέκα βαθμούς, ενώ οι Περιστεριώτες βρίσκονται στη 14η θέση με δυο βαθμούς. Οι “κιτρινόμαυροι” μετρούν 20 νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, ενώ οι “γαλανόλευκοι” μετρούν οκτώ. Επίσης, δέκα ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Με γηπεδούχο την ΑΕΚ, οι νίκες είναι 13 υπέρ της Ένωσης, δυο υπέρ του Ατρομήτου, ενώ τέσσερα ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Νωρίτερα, στις 16:00, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο ΝΠΣ στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι κορυφής της αγωνιστικής. Οι δυο ομάδες έχουν από δώδεκα βαθμούς, με τους “ασπρόμαυρους” να βρίσκονται στην πρώτη θέση και τους “κυανέρυθρους” στη δεύτερη. Ο “Δικέφαλος” του Βορρά έχει τρεις νίκες στα τέσσερα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, καθώς μια αναμέτρηση έληξε ισόπαλη. Στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ μετράει δυο νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τέλος, επίσης στις 16:00 ο Παναιτωλικός θα φιλοξενήσει στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην έβδομη θέση με πέντε βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην ενδέκατη θέση με τέσσερις βαθμούς. Οι Αγρινιώτες έχουν επτά νίκες στα προηγούμενα ματς των δυο ομάδων, ενώ οι Κρητικοί μετρούν έξι. Επίσης, δυο ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Στο Αγρίνιο, οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο, καθώς έχουν επτά νίκες σε ισάριθμα ματς.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Σάββατο 16 Οκτωβρίου

Απόλλων Σμύρνης-Αστέρας Τρίπολης 0-1
Παναθηναϊκός-Ιωνικός 4-1

Κυριακή 17 Οκτωβρίου

ΠΑΟΚ-Βόλος ΝΠΣ (16:00 Novasports Prime)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ (16:00)
ΑΕΚ-Ατρόμητος (20:30)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (20:30 Novasports Prime)

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου

ΠΑΣ Λαμία-Άρης (19:30)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.