Μάνος: «Φέτος η μπάλα δεν μας κάνει τα χατίρια, μας έκανε καλό η διακοπή» (vid)

Ο Δημήτρης Μάνος μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, την επιστροφή των πολλών τραυματιών, αλλά και την άποψή του για το τι ευθύνεται για το κακό ξεκίνημα του Άρη στο πρωτάθλημα μίλησε ο επιθετικός των Κιτρίνων στις αποκλειστικές του δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών Novasports.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το πώς κύλησε αυτή η εβδομάδα της διακοπής: «Δουλέψαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να δουλέψει η ομάδα τα οποία ήξερε ο προπονητής. Νομίζω πως είμαστε προετοιμασμένοι έχουμε δουλέψει πολλά κομμάτια και πρέπει να πάμε εκεί να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να πάρει η ομάδα λίγο ώθηση».

Για το ποιο σημείο δουλέψανε περισσότερο στις προπονήσεις: «Σίγουρα η ομάδα έχει πολλούς τραυματισμούς ο προπονητής μας δούλεψε σε πολλά κομμάτια τακτικά επικεντρωθήκαμε πολύ σε αυτό το κομμάτι και είμαστε νομίζω έτοιμοι για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν είναι καλό οι επιστροφές των παικτών από τους τραυματισμούς στην ομάδα: «Σίγουρα ο κάθε παίκτης μπορεί να βοηθήσει σε μία ομάδα δεν πρέπει να έχει πολλούς τραυματισμούς γιατί δυστυχώς είναι πολλά τα παιχνίδια μας βοήθησε σίγουρα πολύ η διακοπή για να μπορέσουν να επιστρέψουν κάποιοι παίκτες που παίζουν σε μεγαλύτερο κομμάτι του πρωταθλήματος σίγουρα πρέπει όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε την ομάδα».

Για το τι έχει ο Άρης φέτος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά: «Εντάξει ήμασταν λίγο άτυχοι στα προηγούμενα παιχνίδια έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί δίναμε πολύ χώρο στον αντίπαλο και μερικές φορές όταν δεν σκοράραμε εμείς το πληρώναμε».

Για το αν το πρόβλημα του Άρη είναι το εύκολο γκολ: «Εντάξει από ότι βλέπαμε πέρυσι σκοράραμε πιο εύκολα στα παιχνίδια φέτος υπάρχει μια κακοτυχία δεν είναι ότι δεν κάνουμε ευκαιρίες αλλά δεν θέλει η μπάλα να μας κάνει το χατίρι».

Για το πώς περιμένει την δύσκολη αναμέτρηση απέναντι στην Λαμία: «Σίγουρα θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι πάμε σε έναν αντίπαλο ο οποίος θα μας περιμένει πίσω δεν ξέρουμε και τις καιρικές συνθήκες αν θα μας βοηθήσουν πέρυσι είχαμε αντιμετωπίσει τον αντίπαλο εκεί μέσα και ήταν ένας κακός αγωνιστικός χώρος. Ευελπιστώ φέτος να είναι καλύτερα τα πράγματα για να μπορέσουμε να παίξουμε και εμείς ποδόσφαιρο και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την δική του ευχή στον Μοχαμάντ Άλι που είναι ο μεγάλος άτυχος της ομάδας: «Σίγουρα είναι πολύ λυπητερό αυτό που συνέβη στον συμπαίκτη μου είναι ο χειρότερος τραυματισμός για μένα θέλω να του ευχηθώ ότι καλύτερο να γυρίσει γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο και εντάξει το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή είναι να παίζει μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να μάχεται. Πιστεύω να γυρίσει γρήγορα και να μας βοηθήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.