Γιαννίκης: Αγαπημένο το 4-4-2, αλλά χωρίς τακτικές εμμονές (VLOG)

Ο Αργύρης Γιαννίκης έχει σε περίοπτη θέση το 4-4-2, όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ δεν έχει τακτικές εμμονές και προσπαθεί να εφαρμόζει αυτό που χρειάζεται η ομάδα του σε κάθε περίσταση.

Η εποχή Γιαννίκη στην ΑΕΚ άρχισε επίσημα το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν τη μεταξύ τους συνεργασία.

Μία εβδομάδα μετά ο Ελληνογερμανός προπονητής ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της Ένωσης κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο Γιαννίκης δούλεψε με σχεδόν όλους τους παίκτες της ΑΕΚ, σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ουσιαστικά από την Πέμπτη. Μαζί με τον συνεργάτη του Τζίνο Λετιέρι αφιέρωσαν πολλές ώρες δουλειάς και ενασχόλησης με το ρόστερ και τις ικανότητες του κάθε ποδοσφαιριστή, έχοντας πάντα λάβει σοβαρά υπόψη τους τη γνώμη των ανθρώπων που γνώριζαν το ρόστερ της ομάδας και την κατάσταση των παικτών. Δηλαδή του Παναγιωτάρα, του Μιχαηλίδη, του Παρούση και του Κουτσογιάννη.

Το τι θα επιλέξει τελικά ο Γιαννίκης στο πρώτο του ματς, επισήμως τουλάχιστον, θα το μάθουμε το βράδυ της Κυριακής, καθώς ο Έλληνας τεχνικός κράτησε “κλειστά τα χαρτιά” του.

Το ιστορικό του Γιαννίκη δείχνει 4-4-2, όμως το σημαντικό είναι πως ο Έλληνας τεχνικός είναι διαλλακτικός και δίχως τακτικές εμμονές, προσαρμόζοντας το σύστημα ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε παιχνιδιού. Φυσικά ο ίδιος θα επιδιώξει να περάσει τη δική του ταυτότητα στην ομάδα και η τακτική, εκτός από το πως θα πιέζει ή θα αναπτύσσεται η ομάδα θα έχει σημαντικό ρόλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.