Παλάσιος: “Να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει” (vid)

Ο Σεμπάστιαν Παλάσιος μίλησε για τη νίκη επί του Ιωνικού, το πρώτο γκολ που σημείωσε, αλλά και τις φιλοδοξίες του για τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη. Εδώ και πέντε μήνες είχα να σκοράρω. Οπότε μου άφησε το πέναλτι ο Καρλίτος, μπόρεσα να σκοράρω και ελπίζω να έρθουν ακόμη περισσότερα γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι προσπαθούμε πολύ. Σε κάθε παιχνίδι εντός έδρας παίζουμε ολοένα και καλύτερα. Στόχος είναι να βελτιωθούμε και εκτός έδρας”.

Για το γεγονός πως αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης: “Ήμουν η τελευταία προσθήκη στην ομάδα. Οι πρώτες ημέρες προσαρμογής δεν ήταν εύκολες. Σιγά σιγά γνωρίστηκα καλύτερα με τους συμπαίκτες μου, την ομάδα και την πόλη. Μετά ήρθε η οικογένεια μου στην Αθήνα και με βοήθησαν. Πλέον δουλεύω καλύτερα και είμαι καλά. Έχω αγωνιστεί ξανά στην κορυφή της επίθεσης όταν ήμουν στην Ιντεπετιέντε. Μου αρέσει πολύ”.

Για του πιστεύει ότι θα φτάσει ο Παναθηναϊκός: Θέλουμε να φτάσουμε τον Παναθηναϊκό όσο ψηλότερα γίνεται. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά με στόχο να πάμε τον Παναθηναϊκό εκεί που αξίζει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.