ΑΕΚ: Κλειστά χαρτιά πριν την πρεμιέρα του ο Γιαννίκης (vid)

Ο Αργύρης Γιαννίκης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει καταλήξει ακόμα στα πλάνα του.

Η εποχή Αργύρη Γιαννίκη στην ΑΕΚ αρχίζει επίσημα το βράδυ της Κυριακής (20:30), με την Ένωση να υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Ελληνογερμανός προπονητής προσπάθησε όλο το προηγούμενο διάστημα να βελτιώσει κομμάτια στο παιχνίδι της ΑΕΚ, αλλά διαφορετικό είναι να βλέπει τους παίκτες του στην προπόνηση και διαφορετικό το πως θα ανταποκριθούν σε συνθήκες αγώνα.

Για τον Γιαννίκη και την ΑΕΚ το μοναδικό ζητούμενο σ’ αυτή τη νέα αρχή είναι η νίκη και λιγότερο το πως θα έρθει αυτή. Άλλωστε η βελτίωση έρχεται και μέσα από τα νικηφόρα αποτελέσματα.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στην Ώρα των Πρωταθλητών για το ρεπορτάζ της ΑΕΚ

Σε ότι έχει να κάνει με τα πλάνα του Γιαννίκη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο 41ος ετών τεχνικός κράτησε κλειστά τα χαρτιά του, καθώς όλες τις προηγούμενες ημέρες δοκίμαζε διάφορα πρόσωπα στο 4-2-3-1 που δείχνει επικρατέστερο να χρησιμοποιήσει το βράδυ της Κυριακής.

Έτσι, μια πιθανή προσέγγιση που μπορούμε να κάνουμε για τα πλάνα του Αργύρη Γιαννίκη είναι ο Στάνκοβιτς κάτω από την εστία, ο Μισελέν και ο Μοχαμαντί στα δύο άκρα, με τους Τζαβέλλα, Βράνιες στο κέντρο της άμυνας. Αμυντικά χαφ φαίνεται πως έχουν προβάδισμα οι Σάκχοφ και Σιμόες, ενώ δεξιά ο Γκαρσία, αριστερά ο Άμραμπατ και στον άξονα ο Τσούμπερ με κορυφή τον Αραούχο ήταν μια τετράδα παικτών που δοκίμασε ο προπονητής της ΑΕΚ.

Φυσικά, ο Μάνταλος είναι μία ακόμα λύση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στον άξονα κάτι που σημαίνει πως θα μείνει έξω ένας εκ των ΆμραμπατΓκαρσία, με τον Τσούμπερ να πηγαίνει αριστερά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.