Βέργος, Κουλούρης, Σάλιακας: Επιστροφή στο… 2013 (pics)

Οι πρωταγωνιστές του “τώρα” σε έναν τελικό του “τότε” στα Πηγάδια της Ξάνθης

Ο Νίκος Βέργος είναι αυτή τη στιγμή με 13 τελικές προσπάθειες και 2 γκολ ο πρώτος στις σχετικές κατηγορίες στον Παναιτωλικό. Ο Ευθύμης Κουλούρης, στην επιστροφή του στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο έχει 12 τελικές προσπάθειες και είναι αντίστοιχα ο πρώτος παίκτης του Ατρόμητου σε αυτή την κατηγορία. 

Ο Βέργος είναι δεύτερος, συνολικά, στις τελικές προσπάθειες στο Πρωτάθλημα και ο Κουλούρης που δεν έχει σκοράρει ακόμη είναι τρίτος. Δύο επιθετικοί, δύο σέντερ φορ, σε πρώτο επίπεδο επιλογών για τις ομάδες τους. 

Στην παρέα μπαίνει και ο Μανώλης Σάλιακας. Δεν είναι επιθετικός, είναι δεξιός μπακ, είναι όμως επίσης και αυτός σε πρώτο επίπεδο επιλογών στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Σάλιακας συνεχίζει τις εξαιρετικές εμφανίσεις που είχε ούτως ή άλλως και την προηγούμενη σεζόν και πλέον είναι στις επιλογές και του Τζον Φαν’τ Σχιπ για την Εθνική Ανδρών. 

Ο παίκτης του ΠΑΣ Γιάννινα είναι πρώτος στο Πρωτάθλημα και στα γεμίσματα προς την αντίπαλη περιοχή (46) αλλά και στα εύστοχα (19) από αυτά, κάτι που δείχνει και τον σημαντικό ρόλο που έχει στην επίθεση της ηπειρωτικής ομάδας. 

Οι τρεις παίκτες, όλοι γεννημένοι το 1996, είναι στους πρωταγωνιστές του “τώρα” σε Παναιτωλικό, Ατρόμητο και ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι τρεις παίκτες που ήταν παρόντες σε έναν τελικό το 2013, στα Πηγάδια της Ξάνθης.

Γκολ Κουλούρη και τίτλος 

Ήταν Μάιος του 2013 και ήταν ο τελικός ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός για τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας Κ17. Το παιχνίδι είχε γίνει στα Πηγάδια και στον ΠΑΟΚ, βασικός σέντερ φορ ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης. Ενα δικό του γκολ έκρινε τον τελικό και ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τον τίτλο.

Στον αρχικό σχήμα του Ολυμπιακού και ο Μανώλης Σάλιακας. Ούτως ή άλλως, από τότε, οι πληροφορίες που συνόδευαν τους τρεις παίκτες έκαναν αναφορά για την αξία τους. Σάλιακας και Βέργος συνέχισαν ως ένα σημείο την κοινή τους πορεία στον Ολυμπιακό.

Η συνέχεια για τους τρεις παίκτες είχε τις δικές τους διαδρομές. Ο Κουλούρης έπαιξε στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, με 83 παιχνίδια και 14 γκολ.

Πήγε στον Ατρόμητο (35 παιχνίδια και 25 γκολ), έφυγε στη Γαλλία για την Τουλούζ και τώρα επιστρέφει στον Ατρόμητο.

Ο Βέργος έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (7 παιχνίδια και 1 γκολ), πήγε Ισπανία, Ουγγαρία, έπαιξε στον Παναθηναϊκό (8 συμμετοχές και 1 γκολ) και μέχρι τώρα στον Παναιτωλικό έχει 38 παιχνίδια με 9 γκολ. 

Ο Σάλιακας έπαιξε στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού (6 παιχνίδια), πήγε Κύπρο, έπαιξε στην Κρήτη, στον Κισσαμικό, έπαιξε στη Λαμία (29 παιχνίδια και δύο γκολ) και μέχρι τώρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έχει 41 παιχνίδια με 1 γκολ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.