ΠΑΟΚ: Ο Σφιντέρσκι μονοπωλεί το ενδιαφέρον στην πατρίδα του (pics)

Σύσσωμα τα πολωνικά ΜΜΕ ασχολούνται με τον διεθνή 24χρονο επιθετικό του "Δικεφάλου"

Η καριέρα του Κάρολ Σφιντέρσκι έχει πάρει τα πάνω της για τα … καλά, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιον ανατρέξει στα ΜΜΕ της Πολωνίας, όπου η ειδησεογραφία για τον άσο του ΠΑΟΚ κυριαρχεί.

Η παρουσία του στην Εθνική Πολωνίας, τα γκολ που έχει πετύχει βοηθώντας τα μέγιστα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Πάουλο Σόουζα, έχουν στρέψει τα βλέμματα της πλειοψηφίας των συμπατριωτών του – και όχι μόνον – πάνω του. Πλέον κάθε τί που σχετίζεται με τον διεθνή επιθετικό του “Δικεφάλου” απασχολεί έντονα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί το συμβάν με τον πανηγυρισμό του μετά το νικητήριο και πολύ σημαντικό γκολ που σημείωσε στον πρόσφατο αγώνα στην Αλβανία κι όλα όσα έχουν ακολουθήσει μέχρι και σήμερα, με νεότερο στοιχείο τη διαδικτυακή επίθεση που δέχεται στον επίσημο λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης από Αλβανούς.

Υπάρχουν όμως και άρθρα που εστιάζουν στην πορεία του, ανέτρεξαν και βρήκαν την απαρχή της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο, αναδεικνύουν τη μεγάλη αγάπη του παππού του και τ’ όνειρό του να τον δει καταξιωμένο επαγγελματία ποδοσφαιριστή, παραθέτοντας και σειρά φωτογραφιών από τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο.

Μάλιστα, έψαξαν και βρήκαν πως ο πανηγυρισμός του μετά από γκολ όταν δείχνει τον ουρανό αφορά αυτόν ως μια ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη συνδρομή του σ’ αυτό που έχει γίνει ο Κάρολ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.