Ολυμπιακός: Για ποιους χαμογελά ο Μαρτίνς, για ποιους προβληματίζεται

Ποια η κατάσταση των διεθνών του Ολυμπιακού. Το πλάνο για ΠΑΣ Γιάννινα, Άιντραχτ και ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός “μοίρασε” 15 διεθνείς κατά το διάστημα του παραθύρου των εθνικών ομάδων με αποτέλεσμα ο Πέδρο Μαρτίνς να παραμείνει με ελάχιστους ποδοσφαιριστές στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη για να δουλέψει πριν από μια ιδιαιτέρως απαιτητική εβδομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την προσεχή Κυριακή (17/10, 20.30, NS Prime) τον ΠΑΣ Γιάννινα, συνεχίζει τις υποχρεώσεις του στο Europa League στις 21 του μήνα με αντίπαλο την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (22.00, MC Novasports.gr), ενώ ακολουθεί το ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (24/10, 20.30, NS Prime). Όπως είναι κατανοητό, ο Μαρτίνς λίγα πράγματα μπορεί να προετοιμάσει πριν την επιστροφή των διεθνών σε προπονητικό ρυθμό εντός του Ρέντη. Πάντως αυτό που προκύπτει είναι πως ο Πορτογάλος επιθυμεί να εκμεταλλευτεί την κεκτημένη ταχύτητα όσων παικτών ξεχώρισαν με τις εθνικές τους ομάδες.

Οι διεθνείς θα παίξουν κομβικό ρόλο με ΠΑΣ, Αϊντράχτ και ΠΑΟΚ. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Οι Έλληνες διεθνείς τα πήγαν εξαιρετικά στα δύο ματς με Γεωργία και Σουηδία. Ειδικότερα οι Μασούρας και Μπουχαλάκης έκαναν σπουδαίο παιχνίδι απέναντι στους Σουηδούς και αν η τύχη ήταν με το μέρος της εθνικής θα ήταν πρωταγωνιστές μιας μεγάλης νίκης στη Friends Arena. O Ανδρούτσος συνέχισε να κερδίζει 90λεπτα με το εθνόσημο (ήταν το τέταρτο συνεχόμενο και η έβδομη συναπτή συμμετοχή) στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Οι νεαροί Τζολάκης και Σουρλής ήταν βασικοί στην εκτός έδρας νίκη με τη Λευκορωσία 0-2 και ευτυχώς δεν προσβλήθηκαν από τον κορωνοϊό, ο οποίος έπληξε την Κ21 της Ελλάδας. 

Ο Μαντί και ο Αγκιμπού Καμαρά είχαν αρκετές υποχρεώσεις με τη Γουινέα και το πλέον βεβαρημένο πρόγραμμα των διεθνών του Ολυμπιακού. Οι δύο μέσοι των Πειραιωτών κλήθηκαν για τα δύο ματς με το Σουδάν και ένα με το Μαρόκο. Ο Αγκιμπού έλαβε μέρος και στα τρία παιχνίδια συμμετέχοντας στις δύο ισοπαλίες με το Σουδάν (1-1, 2-2) και στην ήττα από το Μαρόκο (4-1). Ο Γκάρι Ροντρίγκες πήρε τα πάνω του στα παιχνίδια του Πράσινου Ακρωτηρίου με τη Λιβερία. Σκόραρε σε 30 λεπτά συμμετοχής το γκολ της εκτός έδρας νίκης 1-2 και έπαιξε 60 λεπτά στην εντός έδρας νίκη 1-0. 

Ο Τόμας Βατσλίκ παρέμεινε αήττητος κάτω από τα δοκάρια της Τσεχίας με μία ισοπαλία 2-2 εντός έδρας απέναντι στην Ουαλία, ενώ κράτησε ανέπαφη την εστία του στο 0-2 επί της Λευκορωσίας. Ο Παπέ Σισέ δεν αγωνίστηκε στα παιχνίδια της Σενεγάλης, ενώ και ο Πιέρ Κούντε πήρε ελάχιστο χρόνο σ’ εκείνα του Καμερούν. O Κούντε αγωνίστηκε για δέκα λεπτά σε κάθε νίκη του Καμερούν επί της Μοζαμβίκης (3-1, 0-1). Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αγωνίστηκε για 85 λεπτά στο παιχνίδι της Μολδαβίας με το Ισραήλ, ενώ ήταν τιμωρημένος σ’ εκείνο με τη Δανία. Η Μολδαβία παραμένει χωρίς νίκη ή ισοπαλία από τις 6 Ιουνίου!  

O Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς ήταν βασικός και στα δύο ματς της Σερβίας Κ21 με Αρμενία και Γαλλία. Στο πρώτο ματς οι Σέρβοι κέρδισαν εκτός έδρας 1-4, αλλά στο δεύτερο ηττήθηκαν 0-3 στο Βελιγράδι από τη Γαλλία. Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ έπαιξε σαν αριστερό μπακ με την εθνική Πολωνίας δύο 90λεπτα στα παιχνίδια με Ουγγαρία (εκτός έδρας 2-2) και στην εντός έδρας νίκη επί του Σαν Μαρίνο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.