Ολυμπιακός: Το μυαλό και στον καιρό των Ιωαννίνων

Η βροχερή εβδομάδα στα Ιωάννινα είναι κάτι που απασχολεί τον Πέδρο Μαρτίνς και τους συνεργάτες του. Ποια τα δεδομένα για Εμβιλά και Ροντρίγκες.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή (17/10, 20.30, NS Prime) τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 6η αγωνιστική της Super League. Ο Πέδρο Μαρτίνς στις τρεις επισκέψεις του στα όμορφα Ιωάννινα σαν προπονητής του Ολυμπιακού έχει φύγει με τη νίκη, μόλις μία φορά, μετρώντας παράλληλα δύο ισοπαλίες. Στο παιχνίδι της σεζόν 2018-2019 (με άσχημες καιρικές συνθήκες) ο Ολυμπιακός είχε προηγηθεί με αυτογκόλ του Σκόνδρα, ο ΠΑΣ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Βούκοβιτς και πήρε τη νίκη με το κρίσιμο γκολ του Χριστοδουλόπουλου.

Τη σεζόν 2020-2021 ο Παμλίδης πάλι είχε ανοίξει το σκορ νωρίς για τους Γιαννιώτες, αλλά στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ισοφάρισε ο Ελ Αραμπί. Την ίδια σεζόν οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στα ημιτελικά του κυπέλλου και ο Εραμούσπε σκόραρε πρώτος για τον ΠΑΣ, πριν ισοφαρίσει ο Χασάν με απίθανο γυριστό σουτ.

Τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς ζορίζεται αρκετά στα Γιάννινα, γι’ αυτό και ο ίδιος ο Πορτογάλος έχει κυκλώσει το συγκεκριμένο ματς, ως ένα από τα πιο σημαντικά “μπλόκα” της επαρχίας στον δρόμο για τον τίτλο. Μάλιστα η συνεχής βροχόπτωση την οποία προαναγγέλει η μετεωρολογική υπηρεσία για την εβδομάδα που έρχεται σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες που θα επικρατήσουν στην περιοχή, δεν περνά απαρατήρητη στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού. Στους “Ζωσιμάδες” πραγματοποιήθηκαν σημαντικά βελτιωτικά έργα στον χλοοτάπητα, ωστόσο η συνεχόμενη βροχή είναι σίγουρο πως θα “βαρύνει” το τερέν της κυριακάτικης αναμέτρησης. Είναι μια υποσημείωση, καθώς πολλοί περιμένουν πως ο Γιάν Εμβιλά θα επιστρέψει στη δράση ή ο Γκάρι Ροντρίγκες ο οποίος τα πήγε εξαιρετικά με την εθνική του ομάδα, θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Τους δύο παραπάνω παίκτες ο Μαρτίνς θα τους περάσει από “κόσκινο” και μόνο αν είναι απόλυτα έτοιμοι για ένα τέτοιο ματς θα τους ρίξει στη μάχη!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.