Παναθηναϊκός: Λύση συμβολαίου με Βιγιαφάνιες;

Η δεύτερη θητεία του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό δεν είναι όπως θα την περίμεναν οι δύο πλευρές, με αποτέλεσμα οι "πράσινοι" να σκέφτονται όλα τα σενάρια.

Η φετινή σεζόν δεν άρχισε καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες, ο οποίος είχε το περιστατικό με τον Τάσο Χατζηγιοβάνη στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, που απέφερε στους δύο παίκτες πρόστιμο από τη διοίκηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο ξεκίνημα της Super League και μετά από πέντε αγωνιστικές δεν δείχνει να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, ο οποίος μετράει μόλις δύο συμμετοχές και συνολικά 87 λεπτά παρουσίας.

Μάλιστα, ήδη κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια στον ελληνικό Τύπο, τα οποία κάνουν λόγο μέχρι και σκέψεις της διοίκησης του “τριφυλλιού” για πρόωρη λύση συμβολαίου με τον Λούκας Βιγιαφάνιες.

Το συμβόλαιο του Αργεντινού με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2022, είναι ένα από τα πιο “βαριά” συμβόλαια που υπάρχουν στο “πράσινο” ρόστερ και από τη στιγμή που ο Γιοβάνοβιτς δεν δείχνει να τον έχει για πρώτη επιλογή στα πλάνα του όλα είναι πιθανά να συμβούν.

Μένει να δούμε εάν μετά το καπνό που βγήκε, υπάρχει και… φωτιά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.