Τέλος ο Μιλόγεβιτς από την ΑΕΚ – Επαφές με Γιαννίκη

"Βόμβα" στην ΑΕΚ, η οποία ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς το βράδυ της Παρασκευής. Φαβορί ο Γιαννίκης για διάδοχος.

Λίγη ώρα μετά το Σερβικό δημοσίευμα που ήθελε τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς να έχει πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ήρθε η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Σέρβο προπονητή.

Στην ΑΕΚ, όσο και αν δεν το παραδέχονταν δεν ήταν ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μιλόγεβιτς, ο οποίος είχε την ομάδα στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας και το κλίμα αμφισβήτησης προς το πρόσωπό του ήταν σε καθημερινή βάση.

Ο Σέρβος προπονητής θα βρεθεί στα Σπάτα το Σάββατο για να χαιρετήσει τους παίκτες της Ένωσης και τους συνεργάτες του.

Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει σενάρια για τον διάδοχο του Βλάνταν Μιλόγεβιτς με αυτό του Αργύρη Γιαννίκη, πρώην τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα, να είναι αυτή τη στιγμή στην κορυφή της λίστας, ενώ και με τον Γιώργο Δώνη έχει γίνει κουβέντα.

Η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς ανακοινώνουν την από κοινού συμφωνία τους για την ολοκλήρωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σερβοέλληνα προπονητή για την μέχρι σήμερα προσφορά του στην ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Από την πλευρά του ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δήλωσε: «Συζήτησα με τους ανθρώπους της ΑΕΚ και διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία να μην συνεχίσουμε μαζί. Πρόκειται για μια απόφαση, που κρίναμε ότι εξυπηρετεί αμοιβαία και τις δύο πλευρές. Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία, τον κόσμο για τη στήριξη στο πρόσωπό μου και εύχομαι στην ΑΕΚ κάθε επιτυχία στο μέλλον“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.