Ολυμπιακός: Τα… “ναι μεν, αλλά” του Ζεσούς για Σεμέδο

Η Μπενφίκα ενδιαφέρεται για τον Ρούμπεν Σεμέδο εν όψει Ιανουαρίου και ο πορτογαλικός τύπος αναφέρεται στον αστερίσκο του Ζόρζε Ζεσούς.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνεχίζει να προπονείται ατομικά και μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη, μετά την περιπέτεια του με την ελληνική δικαιοσύνη. Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίο έφτασε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Πόρτο, δεν γνωρίζει ακόμα ποια θα είναι η κατάληξη του στον Ολυμπιακό. Από πλευράς διοίκησης δεν υπάρχει ιδιαίτερα θερμό κλίμα για εκείνον, παρά τα όσα πρόσφατα δήλωσε στο novasports ο Πέδρο Μαρτίνς.

Την ίδια ώρα στην Πορτογαλία η Correio da Manhã έγραψε πως η Μπενφίκα εξετάζει σοβαρά την απόκτηση του Σεμέδο τον προσεχή Ιανουάριο και παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, με σκοπό να πραγματοποιήσει την κατάλληλη στιγμή κρούση προς την πλευρά του Ολυμπιακού.

Αυτό που ξεκαθαρίζουν ωστόσο πηγές από την Πορτογαλία είναι πως ο ίδιος ο Ζεσούς θέλει να αποκτηθεί ο Σεμέδο, μόνο αν έχει απαλλαγεί από κάθε κατηγορία και δεν έχει πλέον καμία εκκρεμότητα με την ελληνική δικαιοσύνη. Ο Ζεσούς είχε κοινή θητεία με τον Σεμέδο στη Σπόρτινγκ και πιστεύει πως είναι η κατάλληλη λύση για την άμυνα της Μπενφίκα, ενώ ο Πορτογάλος αμυντικός θ’ αποκτηθεί με λιγότερα χρήματα απ’ όσα αξίωνε ο Ολυμπιακός το περασμένο καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.