Ολυμπιακός: Κοιτάζει Σισέ η Λίβερπουλ!

Ο Παπέ Σισέ βρέθηκε στο στόχαστρο των σκάουτερ της Λίβερπουλ στο πρόσφατο ματς με τη Φενερμπαχτσέ.

Ο Παπέ Σισέ ξεκίνησε τη σεζόν χωρίς προετοιμασία, ωστόσο σταδιακά και εν μέσω αρκετών συγκυριών κέρδισε ξανά την εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς και φυσικά μια εκ των θέσεων της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σεντ Ετιέν, στο δεύτερο μισό της σεζόν, έχει βρει ξανά τα πατήματα του στον Πειραιά και αυτό αντικατοπτρίζεται στην αγωνιστική του εικόνα.

ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΣΕ 13 ΜΑΤΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΔΥΟ ΓΚΟΛ!

Σύμφωνα μάλιστα με την “Daily Mail” ο Σισέ τράβηξε τα βλέμματα των σκάουτερ της Λίβερπουλ, οι οποίοι παρακολούθησαν το εμφατικό 0-3 του Ολυμπιακού επί της Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα άνθρωποι της Άρσεναλ και της Έβερτον έβαλαν την περίπτωση του στο μπλοκάκι τους. Ήταν ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός δέχτηκε πίεση και ο Σισέ είχε αρκετή δουλειά, ωστόσο ήταν πάντα παρών στις στατικές φάσεις στην περιοχή της Φενέρ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΙΣΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗ ΣΛΟΒΑΝ

Ο Σισέ ο οποίος βρέθηκε και στο στόχαστρο της Τορίνο, η οποία ωστόσο βρίσκεται μακριά από τις οικονομικές απαιτήσεις του Ολυμπιακού, είναι ένας παίκτης για τον οποίο οι Πειραιώτες θα αξιώσουν πάνω από δέκα εκ. ευρώ. Το ίδιο δημοσίευμα κάνει λόγο για την παρουσία του Σαντιό Μανέ στο ρόστερ της Λίβερπουλ, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει τον Σισέ να ενσωματωθεί στους “κόκκινους”, λόγω της κοινής καταγωγής τους. Παράλληλα γίνεται αναφορά και στο γκολ του Σισέ τον Μάρτιο του 2020 στο Emirates, που ώθησε τον Ολυμπιακό να πάρει την επική πρόκριση επί της Άρσεναλ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.