ΑΕΚ: Τα συμβόλαια του μέλλοντος (infographic)

Έξι συμβόλαια θα κληθεί να διαπραγματευτεί η ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 και μια εντεκάδα παικτών το καλοκαίρι του 2023!

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στην αρχή της περιόδου 2021-22, ωστόσο η ΑΕΚ έχει μπροστά τις κάποιες εκκρεμότητες σχετικά με τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών της στο τέλος της σεζόν, αλλά και στο τέλος της επόμενης.

Φέτος το καλοκαίρι ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε το “ΟΚ” για να προχωρήσουν σε δεκατέσσερις μεταγραφές οι “κιτρινόμαυροι” και να ολοκληρωθεί έτσι το ολικό λίφτινγκ της ομάδας.

Το καλοκαίρι που μας έρχεται υπάρχουν έξι εκκρεμότητες για την ΑΕΚ, με τις δύο περιπτώσεις να αφορούν στους δανεισμούς των Στίβεν Τσούμπερ και Ντάρκο Γέβτιτς. Και αν για τον πρώτο όλα δείχνουν πως θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του από την Άιντραχτ, για τον δεύτερο ακόμα περιμένουν να δείξει τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.

Οι άλλες τρεις περιπτώσεις είναι ο Αντρέ Σιμόες, ο Γεβγέν Σάκχοφ και ο Παναγιώτης Γκίνης, με τον μόνο που έχει αυτή τη στιγμή αυξημένες πιθανότητες να ανανεώσει να είναι ο Πορτογάλος χαφ, ο οποίος έχει και οψιόν στο συμβόλαιό του.

Επίσης, τελειώνει και το συμβόλαιο του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος μετά το πρώτο εξάμηνο πηγαίνει μόνιμα δανεικός, οπότε δύσκολα θα ασχοληθεί η ΑΕΚ με την περίπτωσή του.

Από εκεί και έπειτα, ταξιδεύουμε… δύο χρόνια μπροστά και πάμε στο καλοκαίρι του 2023, όταν και εκπνέουν έντεκα συμβόλαια ποδοσφαιριστών της Ένωσης.

Μέχρι το τέλος του Ιουνίου του 2023 έχουν ισχύ τα συμβόλαια των Άμραμπατ, Λε Ταλέκ, Χατζισαφί, Βράνιες, Τζαβέλλα που ήρθαν στην ΑΕΚ φέτος και των… παλιών Μπακάκη, Ανσαριφάρντ, Τσιντώτα, Τάνκοβιτς, Γαλανόπουλου και Χριστόπουλου.

Θα ήταν οξύμωρο αν αυτή τη στιγμή γινόταν η παραμικρή πρόβλεψη για το τι θα γίνει με τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές σε δύο χρόνια από τώρα, καθώς τα πάντα μπορούν να συμβούν. Από ανανέωση μέχρι και πώληση κάποιων παικτών της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.