Φορτούνης: “Ο γιος μου με άλλαξε. Θέλω να με δει πάλι στην κορυφή” (vid)

Ο Κώστας Φορτούνης μίλησε αποκλειστικά στο novasports.gr για την επάνοδο του στην αγωνιστική δράση και τη γέννηση του παιδιού του. Ο στόχος της Ευρώπης και οι... καταπληκτικοί φίλοι του Ολυμπιακού!

Ο Κώστας Φορτούνης είναι ο μεγάλος απών στο ξεκίνημα της σεζόν για τον Ολυμπιακό, εξαιτίας ενός σημαντικού τραυματισμού στο γόνατο. Ήταν 29 Ιουνίου, όταν τραυματίστηκε στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βολφσμπέργκερ στην Αυστρία. Λίγες μέρες μετά ο 28χρονος μέσος έγινε πατέρας και προφανώς τα συναισθήματα που βίωσε ήταν πολύ έντονα, λόγω των τεράστιων αλλαγών σε επαγγελματικό και κυρίως σε οικογενειακό επίπεδο. Λίγους μήνες μετά ο Κώστας Φορτούνης δείχνει να είναι έτοιμος για το πλέον σημαντικό comeback της καριέρας του.

Όλοι περιμένουν την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη! ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Έλληνας μέσος μίλησε στη Δώρα Παντέλη, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ “Novasports Exclusive – Βασίλης Σπανούλης” ωστόσο σήμερα προβάλουμε το… ποδοσφαιρικό σκέλος. Σ’αυτό αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επάνοδο του στη δράση, στον… νέο Φορτούνη που θα δούμε σύντομα, αλλά και στον στόχο της μεγάλης ευρωπαϊκής πορείας με τον Ολυμπιακό!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας