ΑΕΚ: Σταμάτησε η υπογειοποίηση λόγω έλλειψης οικονομικών πόρων (pics)

"Πάγωσαν" οι εργασίες υπογειοποίησης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, λόγω οφειλών της Περιφέρειας Αττικής στην αναδόχο εταιρεία.

Πρόβλημα με τις εργασίες έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς οι οφειλές της Περιφέρειας Αττικής προς την Ιντρακατ, οδήγησαν την αναδόχο εταιρεία στο να προχωρήσει σε διακοπή των εργασιών.

H Ινρακάτ έκανε αίτηση παύσης εργασιών στην Γενική Διεύθυνση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Έργων και Υποδομών, η οποία έκανε αποδεκτή την ειδική δήλωση διακοπής εργασιών του έργου με ανακοίνωση που υπάρχει και στην Διαύγεια.

«Αποδεχόμαστε την από 17/9/2021 ειδική δήλωση διακοπής εργασιών της εταιρείας με δ.τ. ΙΝΤΡΑΚΑΤ αναδόχου του έργου: «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας», αποκλειστικά και μόνο για το λόγο καθυστέρησης πληρωμής του 11ου λογαριασμού, πέραν του διμήνου από την υποβολή του, σύμφωνα με την παράγραφο 9 του άρθρου 152 του νόμου 4412/16» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Η ΙΝΤΡΑΚΑΤ είχε ζητήσει από την Περιφέρεια τη διακοπή εργασιών λόγω της μη καταβολής του 11ου λογαριασμού, που σημαίνει ότι η Περιφέρεια Αττικής δεν ανταποκρίθηκε στις οικονομικές της υποχρεώσεις επί του έργου!

Πλέον, μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει αυτή η εξέλιξη ολόκληρο το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωση του γηπέδου της ΑΕΚ στην “Αγιά Σοφιά“, αλλά και την πορεία της υπογειοποίησης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.