Ολυμπιακός: Στέλνουν Καντίογλου στους “ερυθρόλευκους”

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσέ Φερντί Καντίογλου, φαίνεται να έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσέ Φερντί Καντίογλου, φαίνεται να έχει εκδηλώσει ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στην Τουρκία, ο Ολυμπιακός έχει στο “στόχαστρο” τον αριστερό οπισθοφύλακα της Φενέρ, που μένει ελέυθερος το καλοκαίρι του 2022.

Μάλιστα, η “Fotospor”, αναφέρει πως ο Ολυμπιακός και η Νότιγχαμ Φόρεστ, θέλουν τον νεαρό ποδοσφαιριστή ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Φενέρ.

Μεταξύ άλλων αναφέρει, πως σκάουτερ της Νότιγχαμ, βρέθηκε στο ματς με την Χατάισπορ και ετοίμασε μια ακόμη έκθεση για τον παίκτη, για τον Ολυμπιακό. Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή του έδωσε οδηγίες να μην υπογράψει με τη Φενέρ και να μελετήσει πρώτα τις προσφορές που έχει στα χέρια του.

Ο Φερντί Καντίογλου, αγωνίστηκε στο πρόσφατο παιχνίδι της Φενέρ με τον Ολυμπιακό και έγινε αλλαγή στο 84ο λεπτό. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής με τούρκικες ρίζες, κόστισε 1.5 εκατομμύρια ευρώ στην Φενέρ για να τον αποκτήσει από τη Ναιμέγκεν. Φέτος σε επτά ματς έχει 2 γκολ και 1 ασίστ. Σε 73 ματς με τη Φενέρ, μετράει 9 γκολ και 11 ασίστ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.