Ολυμπιακός: Το “πολύτιμο” ταξίδι του Ροντρίγκες

Γιατί η κλήση του Γκάρι Ροντρίγκες στην εθνική του ομάδα είναι χαρμόσυνο νέο για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποτέλεσε την τελευταία χρονικά μεταγραφή για τον Ολυμπιακό με τον 30χρονο μέσο από το Πράσινο Ακρωτήρι να υπογράφει στους Πειραιώτες ως ελεύθερος. Για τον Πέδρο Μαρτίνς ο Ροντρίγκες λογίζεται ως μια επιπλέον λύση στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ενώ πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με γνώση του ελληνικού πρωταθλήματος και των ιδιαιτεροτήτων του εξαιτίας του περάσματος του από τον ΠΑΟΚ.

To μοναδικό μέχρι στιγμής post του Ροντρίγκες με τα “ερυθρόλευκα”. “Είμαι εδώ για να λάμψω” έγραψε ο 30χρονος και περιμένει την πρώτη του συμμετοχή.

Οι φίλοι της ομάδας ανυπομονούν να δουν τον Ροντρίγκες να αγωνίζεται και όταν ανακοινώθηκε η αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεώρησαν πως είχε φτάσει η ώρα να τον δουν με την ερυθρόλευκη φανέλα και μάλιστα σε ένα μεγάλο ματς. Σε ό,τι αφορά τη φυσική του κατάσταση, ο Ροντρίγκες βελτιώθηκε αρκετά μέσω των στοχευμένων προπονήσεων που έκανε στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και βρέθηκε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης το οποίο του επέτρεπε ένα ποιοτικό 20λεπτο υψηλής έντασης.

Φωτογραφία από την παρουσίαση Ροντρίγκες ΠΗΓΗ: In Time Sports

Ο Πέδρο Μαρτίνς τελικά επέλεξε να πάει στο ντέρμπι με… φόρμουλα “Κωνσταντινούπολης” και να καλύψει μεγάλη ώρα του ματς με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έλαβαν μέρος στον θρίαμβο επί της Φενερμπαχτσέ. Επομένως το κόψιμο του Ροντρίγκες από την 20αδα ήταν λογική συνέχεια των σκέψεων του Μαρτίνς, όπως αυτές αποτυπώθηκαν στο κοουτσάρισμα του ντέρμπι. 

Ο Μαρτίνς αποφάσισε να τον αφήσει στην εξέδρα. ΠΗΓΗ: In Time Sports

Για τον Ροντρίγκες ακολουθεί ένα διάστημα αγωνιστικών υποχρεώσεων με το Πράσινο Ακρωτήρι απέναντι στη Λιβερία εντός και εκτός έδρας. Θα είναι δύο καθοριστικοί αγώνες για τη χώρα του σε ό,τι αφορά την πρόκριση στο παγκόσμιο κύπελλο του 2022. Η χώρα του έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία με τη Νιγηρία να μετρά έξι πόντους, τη Λιβερία τρεις και το Πράσινο Ακρωτήρι έναν πόντο από την ισοπαλία με την ουραγό Κεντρική Αφρικανική Δημοκρατία. 

Ο Πέδρο Μαρτίνς και το επιτελείο του δεν πονοκεφαλιάζει για το ταξίδι του Ροντρίγκες, αλλά επιθυμεί την αγωνιστική τόνωση του με τουλάχιστον ένα 90λεπτο, ώστε με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων των συλλόγων, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού να μπει δυναμικά στη δράση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.