Κ19 ΠΑΟΚ: Άλωσε το Ηράκλειο

Επιστροφή στις νίκες για τους ποδοσφαιριστές του Στέλιου Μαλεζά

Επιστροφή στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα για την Κ19 του ΠΑΟΚ που πέρασε από το Ηράκλειο επικρατώντας του ΟΦΗ 3-0.

Όπως ανέφεραν σχετικά οι άνθρωποι του “Δικεφάλου”: “Όπως ακριβώς έπρεπε, η Κ19 άφησε πίσω της το παιχνίδι στο Youth League κι επιβλήθηκε 3-0 του ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο ΠΑΟΚ μετρά στο πρωτάθλημα της Super  League σε τέσσερα ματς, τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Επόμενη δοκιμασία, αυτή απέναντι στο ΝΠΣ Βόλος, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων.

Είχε την υπεροχή καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα ο Δικέφαλος και δεν είναι υπερβολή να ειπωθεί ότι όχι μόνο δεν δυσκολεύτηκε, αλλά είχε τις ευκαιρίες για να διευρύνει κατά πολύ το σκορ.

Στο 16’ προηγήθηκε ο ΠΑΟΚ με τον Κουτεντάκη, έπειτα από την ασίστ του Δαρέλα. Το 0-2 έγινε στο 64’ με τον Σμυρλή να κερδίζει το πέναλτι και τον Αβεντισιάν να το εκτελεί με επιτυχία. Τέλος, στο 80’ ο Κουλούρης διαμόρφωσε το 0-3 με ωραίο πλασέ.

Η σύνθεση του ΠΑΟΚ: Μοναστηρλής, Τσοπούρογλου, Αβεντισιάν, Ζίλο, Καστίδης (83′ Κωττάς), Τσίκος, Κουλούρης (83′ Γκαρνέτας), Κουτεντάκης, Bαρέλα (83′ Κεδίκογλου), Δαρέλας (57′ Ρούμιαντσεβ), Σμυρλής (66′ Κιτσάκης)“.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.