ΑΕΚ: Νίκη για τους βαθμούς και ακόμα περισσότερο για ηρεμία (vids)

Μια... επίπονη εβδομάδα σε ψυχολογικό επίπεδο για την ΑΕΚ, ολοκληρώνεται με το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό, με την Ένωση να ψάχνει μόνο νίκη... ηρεμίας.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν… πέρασε και τις καλύτερες ημέρες στην ΑΕΚ αυτή την εβδομάδα και ο λόγος ήταν η άσχημη εμφάνιση στην Τούμπα και η ήττα από τον ΠΑΟΚ. Χρόνος για χάσιμο ή για περεταίρω περισυλλογή δεν υπάρχει στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο και η νίκη στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο είναι μονόδρομος.

ΑΕΚ: Αποθέωση από μικρούς και μεγάλους στο Αγρίνιο

Ομιλίες, άγχος, πίεση για νίκη

Η επομένη του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπως αναμενόταν άλλωστε, βρήκε την ΑΕΚ σε κατάσταση εσωτερικού… πανικού. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς συνομίλησε αρκετά με τους παίκτες του για να βρουν τα αίτια της κακής εικόνας στην Τούμπα, ενώ και ο Αντρέ Σιμόες ζήτησε από τους συμπαίκτες του να αποφασίσουν τι θέλουν: Να είναι πρωταθλητές ή λούζερς.

Όπως και να ‘χει, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο γνωρίζουν πως η νίκη στο Αγρίνιο είναι μονόδρομος. Όχι τόσο για το βαθμολογικό σκέλος, αλλά και να επαναφέρει την ηρεμία στο εσωτερικό της Ένωσης. Εξυπακούεται ότι οι βαθμοί είναι υπερπολύτιμοι ακόμα και σ’ αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, αλλά η νίκη τούτη τη στιγμή είναι πολύ σημαντική για το κλίμα στα αποδυτήρια του συλλόγου.

Ο Μιλόγεβιτς ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί, προσπάθησε όλη αυτή την εβδομάδα να διορθώσει τα κακώς κείμενα της ΑΕΚ και πλέον αυτός και οι παίκτες της ομάδας πρέπει να παρουσιάσουν κάτι καλό στο γήπεδο για να πάρουν τη νίκη και να πορευθούν στη διακοπή του πρωταθλήματος με ηρεμία και καθαρό μυαλό.

Ετοιμάζει αλλαγές ο Μιλόγεβιτς

Στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια της Super League ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν προχωρά σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Συνήθως οι έντεκα που εμπιστευόταν ήταν λίγο πολύ οι ίδιοι. Επειδή όμως η κούραση από την περασμένη εβδομάδα όπου σε 8 ημέρες υπήρχαν τρία ματς και δύο ταξίδια έχει κάνει την εμφανισή της σε παίκτες της ομάδας, ίσως ο Σέρβος προπονητής προβεί σε περισσότερες αλλαγές.

Ο Στάνκοβιτς θα παραμείνει κάτω από την εστία, ενώ και στην άμυνα δεξιά ο Μισελέν θα διατηρήσει τη θέση του, όπως και οι ΒράνιεςΤζαβέλλας, αν ο τελευταίος είναι 100% εντάξει μετά τις ενοχλήσεις που είχε. Αριστερά ο Χατζισαφί δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα περισσότερο για λόγους διαχείρισης, με τον Μοχαμαντί να παίρνει τη θέση του.

Αμυντικά χαφ θα είναι οι Λε Ταλέκ και Σιμάνκι, δεξιά ο Λιβάι Γκαρσία, αριστερά ο Τσούμπερ, στον άξονα θα επιστρέψει ο Μάνταλος, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παραμείνει ο Σέρχιο Αραούχο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.