ΑΕΚ: Αήττητη εκκίνηση μόνο στην πρωταθληματική σεζόν (pics)

Μόνο τη χρονιά που κατέκτησε το πρωτάθλημα δεν είχε ήττα στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές της Super League η ΑΕΚ.

Μετά από τέσσερις αγωνιστικές στη Super League η ΑΕΚ έχει μαζέψει 7 βαθμούς, με την επίδοσή της να μπορούσε να είναι κατά πολύ καλύτερη αν αναλογιστούμε τι συνέβη στον αγώνα με τον ΟΦΗ στο “Γεντί Κουλέ”.

Επίδοση ίδια με αυτή στην επιστροφή της

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στο φετινό πρωτάθλημα έχει μαζέψει 7 βαθμούς, με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα που γνώρισε στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. Οι νίκες ήταν επί του Ιωνικού και της Λαμίας στο Ολυμπιακό Στάδιο και η ισοπαλία στην Κρήτη με τον ΟΦΗ.

Σε άλλες δύο εκκινήσεις της είχε η ΑΕΚ ανάλογες επιδόσεις. Τις πρώτες δύο για την ακρίβεια στην επιστροφή της στη Super League. Τη σεζόν 2015-16 και 2016-17.

Την πρώτη χρονιά κέρδισε Πλατανιά και ΠΑΣ Γιάννινα στο Ολυμπιακό Στάδιο, ήρθε ισόπαλη στην Ξάνθη και ηττήθηκε 2-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ. (7 βαθμοί)

Την επόμενη σεζόν, η Ένωση εκκίνησε με δύο νίκες, εντός με Ξάνθη και εκτός με Βέροια με την πρώτη βαθμολογική απώλεια να έρχεται στο ΟΑΚΑ, 0-0 με τον Ηρακλή και την πρώτη ήττα από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο με 3-0. (7 βαθμοί)

Αήττητη στην πρωταθληματική σεζόν

Η σεζόν 2017-18 βρήκε την ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ να συνεχίζει στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο. Η Ένωση κέρδισε 2-0 στην πρεμιέρα τον Παναιτωλικό και έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ενώ ακολούθησε το 4-0 επί της ΑΕΛ την 3η αγωνιστική και το 1-0 επί της Λαμίας εκτός έδρας. Εκείνη τη χρονιά η ΑΕΚ κέρδισε και την 5η αγωνιστική, 3-2 τον Ολυμπιακό για να έρθει η πρώτη ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Αυτή η επίδοση, των 10 βαθμών δηλαδή, είναι και η καλύτερη της ΑΕΚ μετά την επιστροφή της στη Super League.

Εκκίνηση με μία ήττα σε κάθε τετράδα αγώνων

Τις επόμενες δύο χρονιές, 2018-19 και 2019-20, η ΑΕΚ στους πρώτους τέσσερις αγώνες είχε τρεις νίκες και μία ήττα. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον Αστέρα στην Τρίπολη, τον Πανιώνιο με την πρώτη ήττα να έρχεται ξανά στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ.

Τη χρονιά 2019-20, η χρονιά ξεκίνησε με εντός έδρας ήττα 2-1 από την Ξάνθη και απόλυση του Καρντόσο, με τον Νίκο Κωστένογλου να κάνει τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα με Αστέρα, Λαμία και Παναιτωλικό. Και τις δύο χρονιές, Ουζουνίδης και Κωστένογλου κατάφεραν να μαζέψουν 9 βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Με τον Μάσιμο Καρέρα στον πάγκο, τη σεζόν 2020-21, η ΑΕΚ κέρδισε τα πρώτα δύο ματς με Παναιτωλικό στο Αγρίνιο και Λαμία στο ΟΑΚΑ, ηττήθηκε στο Περιστέρι από τον Ατρόμητο, ενώ έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, για να κλείσει την πρώτη τετράδα αγώνων με 7 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.