ΑΕΚ: Οριστικό το νέο χειρουργείο για Γαλανόπουλο (pic)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν γλιτώνει τελικά το δεύτερο χειρουργείο στον δεξιό αστράγαλο, μόνο που αυτή τη φορά θα γίνει υπό την επίβλεψη του Νικ Φαν Ντάικ.

Η ατυχία χτύπησε ξανά την πόρτα του Κώστα Γαλανόπουλου, ο οποίος εδώ και πολύ καιρό αισθάνεται ενοχλήσεις στον αστράγαλο και το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ αποφάσισε πως για να αποκατασταθεί η ζημιά χρειάζεται νέα χειρουργική επέμβαση.

Ο διεθνής κεντρικός χαφ εξετάστηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και από τον Ολλανδό ειδικό χειρούργο για αυτές τις περιπτώσεις, Νικ Φαν Ντάικ, ο οποίος συμφώνησε με το νέο χειρουργείο στο οποίο πρέπει να υποβληθεί ο Γαλανόπουλος.

Παντελής Νικολάου και Νικ Φαν Ντάικ συνδέονται με μακρά φιλία και συνεργασία και πλέον το μόνο που απομένει να αποφασιστεί είναι το πότε θα γίνει το χειρουργείο και το μέρος.

Οι δυο τους είναι σε άμεση επαφή για τις τελικές αποφάσεις με την είδηση του χειρουργείου ωστόσο να είναι γεγονός και ο Γαλανόπουλος να χάνει ουσιαστικά όλη τη φετινή χρονιά, καθώς στο χειρουργείο που θα υποβληθεί ενδέχεται να του τοποθετηθεί μόσχευμα στον χόνδρο του αστραγάλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.