Ατρόμητος-Άρης 1-3: Τρίποντο με υπογραφή Κουέστα για τους Θεσσαλονικείς (vids)

Ο Άρης επιβλήθηκε εκτός έδρας του Ατρομήτου με 1-3, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κουέστα.

Στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού οι δύο ομάδες ήταν αρκετά δραστήριες, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και αξιοποίησαν δύο εξ αυτών. Ο Άρης ήταν αυτός που μπήκε πιο δυναμικά στην αναμέτρηση και μόλις στο 10ο λεπτό πήρε το προβάδισμα με τον Μαντσίνι.

Ο Αργεντινός μέσος κινήθηκε εξαιρετικά μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου και με εκπληκτικό τελείωμα έκανε το 0-1.

Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν τον αγώνα, βελτιώνοντας αισθητά την απόδοση του και έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Κουλούρη στο 14′, όμως ο Κουέστα νίκησε τον Έλληνα επιθετικό στο τετ-α-τετ και κράτησε το 0-1.

Ωστόσο η ομάδα του Γιώργου Παράσχου συνέχισε να πιέζει τους Θεσσαλονικείς και στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου (45+3) έφερε το ματς στα ίσια με τον Σπιριντόνοβιτς.

Ο 27χρονος Αυστριακός βρέθηκε στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή και με εκπληκτικό συρτό σουτ έκανε το 1-1.

Στην επανάληψη ο Άρης έπαιξε πολύ πιο αποφασιστικά. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου ήταν εντυπωσιακοί επιθετικά και κλείδωσαν την νίκη.

Αρχικά πήραν κεφάλι στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα στο 60′ και πέντε λεπτά αργότερα διεύρυναν το προβάδισμα τους σε 3-1 με τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντινός μέσος εκμεταλλέυτηκε την λανθασμένη μεταβίβαση του Κυριακού Παπαδόπουλου, έκλεψε την μπάλα και νίκησε τον Πίριτς σε τετ-α-τετ.

Οι Περιστεριώτες είχαν ευκαιρίες να μειώσουν στο σκορ, όμως έπεσαν πάνω στον εκπληκτικό Κουέστα και στην πολύ καλή άμυνα των φιλοξενούμενων. Η μεγαλύτερη εξ αυτών ήταν το σουτ του Κωτσόπουλου στο 75′ που έδιωξε πάνω στην γραμμή ο Δεληζήσης.

Μετά τα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος Ατρόμητος και Άρης έχουν συγκεντρώσει από έναν βαθμό, ενώ κατέχουν την 14η και 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα αντίστοιχα.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Παράσχος): Πίριτς, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης (85’ Πιζάνο), Καστεγιάνο, Σάλομον, Ντένιτς, Καρτάλης (61’ Νάστος), Μουνίθ (74’ Κωτσόπουλος), Σπιριντόνοβιτς (85’ Μπεντινέλι), Κουλούρης.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο (46’ Δεληζήσης), Μπράμπετς, Γκάνεα, Λούκας Σάσα, Τζέγκο, Ντιαγέ (85’ Ματίγια), Μαντσίνι (26’ Ματέο Γκαρσία), Μπρούνο Γκάμα (63’ Χαΐροβιτς), Καμαρά (85’ Άλι).

Διαιτητής: Περράκης
Βοηθοί: Αλεξέας, Σινιοράκης
4ος: Ζαμπαλάς
VAR: Φωτιάς, Σαμοΐλης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.