ΑΕΚ: Φιλικό και απουσίες

Με οικογενειακό δίτερμα και ατομικό για τρεις παίκτες άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της την ήττα από τον ΠΑΟΚ και κοιτάζει μπροστά με την προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα να μην περιλαμβάνει κάτι το ιδιαίτερο από πλευράς Μιλόγεβιτς.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι αγωνίστηκαν σε οικογενειακό δίτερμα με την ΑΕΚ Β, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, αλλά και τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο να βλέπουν την κατάσταση στην οποία βρίσκονται παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Οι Νόρντιν Άμραμπατ, Πέτρος Μάνταλος και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και μένει να δούμε εάν ο αρχηγός της Ένωσης θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Την Τρίτη οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ρεπό και ουσιαστικά η προετοιμασία για το ματς με τον Παναιτωλικό θα αρχίσει από την Τετάρτη το πρωί, όταν και ο Μιλόγεβιτς θα αναλύσει στους παίκτες του λάθη που έγιναν στην Τούμπα και πολλά άλλα που έχει στο μυαλό του με βάση τα όσα είδε από τους παίκτες του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.