Άρης: Αποφορτισμένος για το πρώτο διπλό!

Ο Άρης, έχοντας αποβάλει την πίεση του άσχημου ξεκινήματος στο πρωτάθλημα με τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλει το πρώτο διπλό στη σεζόν σήμερα (27/9, 19:30, NS Prime) στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο

Ο Άρης πέτυχε περισσότερο από… μία νίκη την περασμένη Τετάρτη (22/9) στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κατάφερε με αυτή την επικράτηση να διώξει το άγχος από το κακό ξεκίνημα στο τρέχον πρωτάθλημα της Super League 1 και να αποφορτιστεί από την πίεση, έπειτα από την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΟΦΗ και την εκτός έδρας ήττα από τον Ιωνικό. Έτσι, πηγαίνει σήμερα (27/9, 19:30, NS Prime) στο Περιστέρι να αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο για την 4η αγωνιστική με καθαρό μυαλό, ήρεμος και συγκεντρωμένος, με στόχο να πάρει το πρώτο διπλό στη σεζόν!

Μιλώντας αποκλειστικά στη NOVA για όσα έδωσε στον Άρη η νίκη επί του Παναθηναϊκού, ο προπονητής της ομάδας, Άκης Μάντζιος, καθόλου τυχαία δεν είπε ότι… “ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο οφείλαμε να αντιδράσουμε και θέλαμε οπωσδήποτε, με οποιονδήποτε τρόπο, τους βαθμούς της νίκης, για να μπορέσει να βρει η ομάδα ηρεμία και ψυχολογική διάθεση για τη συνέχεια”. Μια δήλωση, που δείχνει πώς έχει διαμορφωθεί το κλίμα στα “κίτρινα” αποδυτήρια, ειδικά εν όψει της σημερινής αναμέτρησης.

Επίσης, καθόλου τυχαία δεν συμφώνησε με τον προπονητή του ο Τζέιμς Τζέγκο, στις δικές του αποκλειστικές δηλώσεις στη NOVA εν όψει της συνάντησης με τον Ατρόμητο, λέγοντας: “Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Πνευματικά δεν ήμασταν καλά προετοιμασμένοι, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό κάναμε μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, πήραμε τρεις βαθμούς και μία νίκη που χρειαζόμασταν για τη βαθμολογία και την ψυχολογική μας διάθεση και αυτό μας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση για την συνέχεια”.

Το ίδιο και ο Ντάνιελ Σούντγκρεν, ο οποίος στις δηλώσεις του στη NOVA για το σημερινό παιχνίδι τόνισε: “Λίγη πίεση ίσως να έφυγε, αλλά επειδή ξέρουμε ότι είμαστε μια καλή ομάδα, με καλούς παίκτες, ξέρουμε ότι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να έρθουν και άλλες νίκες στην πορεία. Δεν φτάνει μόνο αυτή η νίκη με τον Παναθηναϊκό”.

Με λιγότερη πίεση, λοιπόν, και σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση οι “κίτρινοι”, έχοντας σταματήσει ένα αρνητικό σερί οκτώ αγώνων πρωταθλήματος χωρίς νίκη (μαζί με τους έξι στο φινάλε της περασμένης σεζόν), αλλά και πέντε χωρίς γκολ (μαζί με τους τρεις τελευταίους του περασμένου πρωταθλήματος), θέλουν να βάλουν άλλους τρεις πόντους στο σακούλι τους σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Γιώργο Παράσχο, με ό,τι συνεπάγεται η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Άκη Μάντζιο εν όψει του σημερινού ματς. Ο προπονητής του Άρη δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπερτόγλιο, Ιτούρμπε και Λούμορ. Στην αποστολή συμπεριέλαβε τους εξής παίκτες: Ντένις, Κουέστα, Σιαμπάνη, Γκάμα, Γκαρσία, Σάκιτς, Καμαρά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Άλι, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Δεληζήση και Μάνο.

Σε ό,τι αφορά στην αρχική ενδεκάδα (σχηματισμός 4-2-3-1), ο Μάντζιος αναμένεται να μην αλλάξει πολλά συγκριτικά με το ντέρμπι με τους “πράσινους”. Η αμυντική γραμμή αναμένεται να αποτελείται από τον Κουέστα στο τέρμα, τους Φαμπιάνο και Μπράμπετς στο κέντρο της άμυνας και τους Σούντγκρεν και Γκάνεα στα άκρα, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Το δίδυμο Σάσα και Τζέγκο αναμένεται να αποτελεί τους αμυντικούς μέσους, με τους Γκάμα, Μαντσίνι και Ματέο Γκαρσία στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο Καμαρά αναμένεται να είναι σε θέση κεντρικού επιθετικού. Μία σκέψη είναι αντί του Γκαρσία να ξεκινήσει ο Εντιαγέ σε ρόλο επιτελικού μέσου, κάτι που θα φανεί όταν ανακοινωθεί η ενδεκάδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.