Λαμία – Παναιτωλικός 2-2: Δίκαιη μοιρασιά (hls & vids)

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν η Λαμία και ο Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις και την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει τον βαθμό με γκολ του Βαρόνε στο φινάλε της αναμέτρησης.

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν η Λαμία και ο Παναιτωλικός σε ένα παιχνίδι με αρκετές συγκινήσεις και την ομάδα του Αγρινίου να παίρνει τον βαθμό με γκολ του Βαρόνε στο φινάλε της αναμέτρησης. Η Λαμία πήρε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα, συνέχισε την καλή του πορεία ο Παναιτωλικός.

Δυναμική… εκκίνηση

Τεράστια ευκαιρία έχασε η Λαμία για να ανοίξει το σκορ στο 9ο λεπτό με τον Αντέτζο, καθώς η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε από την άμυνα του Παναιτωλικού.

Στην επόμενη φάση και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τιρόνε, ο Μαζουλουξής πήρε την κεφαλιά και στο 10ο λεπτό η Λαμία έκανε το 1-0.

Στο 17′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με προσπάθεια του Αντέτζο, ενώ στο 20ο λεπτό ο Χουχούμης έκανε το μακρινό σουτ, αλλά δεν ανησύχησε τον Σαράνοφ.

Με γκολ highlight, ο Παναιτωλικός ισοφάρισε το παιχνίδι στο 30ο λεπτό. Ο Ντουάρτε έκανε το σουτ έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας για το 1-1.

Η Λαμία αντέδρασε άμεσα, ωστόσο ο Μανούσος ήταν οφσάιντ στο 31′ και δεν μέτρησε το τέρμα που πέτυχε με προβολή.

Ο επιμένων… Παναιτωλικός

Η εκκίνηση του δεύτερου μέρους βρήκε τη Λαμία να χάνει σπουδαία ευκαιρία με τον Ρόμανιτς στο 46΄και τον Παναιτωλικό να φτάνει κοντά σε δεύτερο γκολ με σουτ του Ντίας στο 48′.

Σε μια φάση διαρκείας στο 66ο λεπτό, η Λαμία βρήκε και δεύτερο τέρμα με τον Νούνιες.

Μετά από σέντρα του Μανούσου, ο Νούνιες έστειλε αρχικά τη μπάλα στο δοκάρι, πήρε το ριμπάουντ και με δεύτερη προσπάθεια έκανε το 2-1.

O Ντίας έκανε εξαιρετική προσπάθεια στο 73′ και έδωσε πάσα… μισό γκολ στον Ντουάρτε, ωστόσο ήταν άστοχος ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού και έχασε μια σπουδαία ευκαιρία, ενώ στο 76′ ο Βέργος δεν κατάφερε να κάνει την προβολή και να απειλήσει τη Λαμία.

Ο Παναιτωλικός δεν έριξε… λευκή πετσέτα, προσπάθησε και έφτασε στην ισοφάριση στο 90ο λεπτό με προβολή του Βαρόνε μετά από σέντρα του Μπαρμπόσα και άγγιξε την ανατροπή στις καθυστερήσεις με κεφαλιά του Βέργου.

Λαμία – Παναιτωλικός 2-2

Σκόρερ: 10′ Μαζουλουξής, 66′ Νούνιες – 30′ Ντουάρτε, 90′ Βαρόνε
Κίτρινες κάρτες: 44′ Μανούσος, 15′ Αντέτζο, 64′ Γκόλεμιτς – 17′ Βαρόνε
Κόκκινη κάρτα:

Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος

Βοηθοί διαιτητές: Χρυσούλα Κουρομπύλια, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου
4ος Διαιτητής: Ευστάθιος Γκορτσίλας

Λαμία: Σαράνοφ, Αντέτζο, Μαζουλουξής, Βύντρα, Μαρτίνεθ, Νούνιες, Τιρόνε, Τρούμπουλος (58′ Γκόλεμιτς), Μανουσάκης (57′ Προβυδάκης), Μανούσος (74′ Αραμπούλι), Ρόμανιτς (81′ Τσούκαλος)

Παναιτωλικός: Ροντρίγκεζ, Χουχούμης, Βργκοτς, Λούι (81′ Μορσέι), Κορνέλιους (87′ Μπαρμπόσα), Φλόρες (81′ Καρέλης), Ντίας (93′ Αντούνες), Βαρόνε, Ντουάρτε, Βέργος (93′ Μπελεβώνης), Τσιγγάρας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.